«Αυτός είναι ο Απόλλων θέλουμε»

Εντυπωσιακή ήταν η εξέδρα των Απολλωνιστών στην Σπάρτη

Μοναδική ατμόσφαιρα δημιούργησαν οι φίλοι του Απόλλωνα Σμύρνης που ταξίδεψαν στην Σπάρτη για το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής. Με πρωτοβουλία της «Αναγέννησης» ναυλώθηκε πούλμαν και η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Όπως ανακοίνωσε το σωματείο φίλων Απόλλωνα, αποδείχτηκε η δυναμική της ομάδας, ενώ οι παίκτες με την απόδοσή τους και τη νίκη ευχαρίστησαν τον κόσμο. Τέλος, η «Αναγέννηση» ευχαρίστησε την ΠΑΕ Σπάρτη για τη φιλοξενία, αλλά και τον υπεύθυνο ασφαλείας της ΠΑΕ Απόλλων, Κώστα Σοβάρα, για τη συνεργασία

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ήταν απόφαση μας ως «Αναγέννηση» εδώ και καιρό! Η Σπάρτη θα βαφτεί μπλε και η μάχη της κερκίδας θα κερδηθεί καθαρά. Έτσι και επειδή ό,τι αποφασίζουμε το κάνουμε, όπως πάντα, πράξη από το βράδυ της προηγούμενης Κυριακής ξεκινήσαμε την οργάνωση της εκδρομής μας..

Η πρώτη απόφαση μας ήταν αναλογιζόμενοι τη δυσκολία της εποχής, να χορηγήσει η «Αναγέννηση» ένα πούλμαν δωρεάν για τα μέλη της, τη νεολαία του Απόλλωνα (Basso Rango), άνεργους και φοιτητές. Η ζήτηση ήταν πραγματικά πρωτοφανής γεγονός που φανερώνει τη δυναμική του Απόλλωνα –αυτή που μπορεί κάποιοι να αγνοούσαν- η οποία μπορεί να αποτελέσει μεγάλο «όπλο» στη συνέχεια.

Το κυριακάτικο ραντεβού στη Ριζούπολη, το τραγούδι μέσα στο λεωφορείο καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού, η ασφυκτικά γεμάτη αλλά απίστευτα όμορφη κερκίδα μας, συνδυάστηκε εξαιρετικά με το μεγάλο διπλό της Απολλωνάρα μας..

Αυτός είναι ο Απόλλωνας που ως «Αναγέννηση» θέλουμε και γι’ αυτόν αγωνιζόμαστε..

Τέλος, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την ΠΑΕ Σπάρτη και τους φιλάθλους της γιατί μας φέρθηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Επίσης, ευχαριστούμε την τοπική Αστυνομία και τον υπεύθυνο ασφαλείας της ΠΑΕ Απόλλων, Κώστα Σοβάρα, για την άψογη συνεργασία που είχαμε μαζί του για ακόμη μια φορά».

Last modified onΤετάρτη, 09 Νοέμβριος 2016 12:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep