Με γύψο ο Κύργιας

Καμία ανησυχία στον Απόλλωνα για Αλμπάνη. Ξεκίνημα με δύο νίκες 16 χρόνια μετά!

Στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τον Αγροτικό Αστέρα βρίσκεται έπειτα από δύο αγωνιστικές ο Απόλλων Σμύρνης. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» είχε σαφώς καλύτερη απόδοση στη Σπάρτη σε σχέση με την πρεμιέρα απέναντι στην Καλλιθέα, αν και ο τεχνικός, Δημήτρης Σπανός τόνισε ότι η ομάδα του θα μπορούσε να τα πάει και καλύτερα.

Είναι, πάντως, χαρακτηριστικό ότι οι «κυανόλευκοι» ξεκίνησαν μετά από 16 χρόνια με το απόλυτο νικών στις δύο πρώτες στροφές! Την τελευταία φορά που είχαν κάνει ανάλογο ξεκίνημα ήταν τη σεζόν 2000-01. Στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής τότε ο Απόλλων είχε επικρατήσει στην πρεμιέρα της Καλλιθέας (2-0) και τη 2η αγωνιστική πήρε εκτός έδρας τρίποντο στη Λάρισα (2-1).

Σε ό,τι αφορά στα αγωνιστικά προβλήματα, το ρεπορτάζ του FL News αναφέρει ότι από το 30' έπαιζε με κάταγμα σε δάχτυλο του αριστερού χεριού ο Μιχάλης Κύργιας. Του τοποθετήθηκε γύψος και θεωρείται αμφίβολος για το προσεχές παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο. Αντίθετα, δεν προκαλεί ανησυχία η κατάσταση του Χρήστου Αλμπάνη. Ο νεαρός επιθετικός που έχει κάνει εξαιρετικό ξεκίνημα με 3 γκολ σε 2 αγώνες αντικαταστάθηκε λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο, όμως σε δύο ημέρες αναμένεται να μπει κανονικά. Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για την αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής αναμένεται να τεθει και ο Περογαμβράκης που έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις.

Last modified onΣάββατο, 26 Νοέμβριος 2016 14:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep