Η πρόταση των Απολλωνιστών

Οι φίλοι του Απόλλωνα Σμύρνης κατέληξαν στην πρόταση που θα γίνει σε ΠΑΕ και ΓΣ, προκειμένου να γυρίσει η ομάδα στη Ριζούπολη

Σε συμβιβαστική πρόταση που θα γίνει στις διοικήσεις της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης και του Ερασιτέχνη κατέληξε η συνάντηση των φίλων της ομάδας τη Δευτέρα (17/10). Οι φίλαθλοι της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» που παραβρέθηκαν στο καφέ του γηπέδου της Ριζούπολης επισήμαναν την επιθυμία και την ανάγκη η ομάδα να αγωνίζεται στο σπίτι της.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης έγιναν τρεις προτάσεις, με αυτή που τελικά ψηφίστηκε να περιλαμβάνει τη χρήση της Ριζούπολης και από τις ακαδημίες, την παραχώρηση του γηπέδου του Αχιλλέα Κ. Αχαρνών από την ΠΑΕ και στα τμήματα υποδομής του Ερασιτέχνη, καταβολή συγκεκριμένου ποσού για τα επίσημα παιχνίδια, αλλά και συντήρηση του αγωνιστικού χώρου από τον Ερασιτέχνη.

Η εξέλιξη της συζήτησης, οι προτάσεις και η ψηφοφορία, όπως καταγράφηκαν στο forum των Απολλωνιστών:

«Προτάσεις και απόφαση της συνάντησης των φιλάθλων του Απόλλωνα Σμύρνης

Κατά την σημερινή συνάντηση φιλάθλων του Απόλλωνα που πραγματοποιήθηκε στο καφέ του γηπέδου της Ριζούπολης με 67 παρόντες, παρευρέθηκαν παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, απλά μέλη και μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Αναγέννησης και απλοί φίλαθλοι.
Η συζήτηση άνοιξε με τον υπογράφοντα εκ μέρους των διοργανωτών και εν συνεχεία μίλησαν παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές και αρκετοί φίλαθλοι.
Όλοι όσοι μίλησαν τόνισαν την επιθυμία τους και την ανάγκη ο Απόλλων να αγωνιστεί μόνο στην Ριζούπολη.
Κατά διαστήματα υπήρξε ένταση στην συζήτηση, αλλά όλα εξελίχτηκαν ομαλά.
Στο τραπέζι των συνομιλιών έπεσαν τρεις προτάσεις.

Πρώτη πρόταση εκ μέρους της επιτροπής των διοργανωτών της συνάντησης των φιλάθλων που αναφέρει τα εξής:
Την φετινή αγωνιστική περίοδο να ισχύσει η πρόταση που κατέθεσε ο Γ.Σ. , το γνωστό € 3.500 ευρώ ανά ημερήσιο αγώνα και € 4.500 ευρώ ανά νυκτερινό. Στο ποσόν αυτό είναι όλα τα έξοδα πληρωμένα. Τον Ιούνιο με την λήξη της αγωνιστικής περιόδου, να γίνει συζήτηση με βάση την επίσης γνωστή πρόταση της ΠΑΕ των 10 σημείων και να βρεθεί συμβιβαστική λύση.

Δεύτερη πρόταση εκ μέρους ενός φιλάθλου , που ζητά άμεση επιστροφή του Απόλλωνα στην Ριζούπολη και άμεση συζήτηση για εξεύρεση λύσης μεταξύ Π.Α.Ε. και Γ.Σ.

Τρίτη πρόταση εκ μέρους απλών φιλάθλων για:
1) Χρήση της Ριζούπολης από τις ακαδημίες του Γ.Σ. δύο ημέρες την εβδομάδα.
2) Παραχώρηση της Π.Α.Ε. προς τον Γ.Σ. ωρών του γηπέδου του Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών, όπως ο κος Μονεμβασιώτης έχει υποσχεθεί.
3) Καταβολή της Π.Α.Ε. προς τον Γ.Σ. € 3.000 ευρώ για ημερήσιους και € 4.000 για νυχτερινούς αγώνες.
4) Συντήρηση του αγωνιστικού χώρου από τον Γ.Σ.

Σε ψηφοφορία δι’ ανατάσεως της χειρός πλειοψήφησε η τρίτη πρόταση.
Αποφασίστηκε το παρόν να δημοσιευτεί και αντιπροσωπεία των φιλάθλων να το παραδώσει στους προέδρους του Γ.Σ. Απόλλων και της Π.Α.Ε. Απόλλων.

Εκ μέρους των φιλάθλων της οργανωτικής επιτροπής,

Αντώνης Βυθούλκας».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep