Νίκη Απόλλωνα στη Νέα Σμύρνη

Ο Απόλλων Σμύρνης επικράτησε 2-1 του Πανιωνίου στην Πλατεία.

Με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη τέθηκε αντιμέτωπος ο Απόλλων, την έδρα που θα χρησιμοποιεί για τα εντός έδρας παιχνίδια του. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» άνοιξε το σκορ στο 6'. Ο Ρομάνο έβγαλε κάθετη πάσα στον Σιατραβάνη, ο οποίος με διαγώνιο πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1. Η ομάδα της Πλατείας απείλησε στο 17', με τον Ανσαριφάρντ, ο οποίος έπιασε το σουτ, δίχως να βρει στόχο.

Στο 32' Ο Μασούντ του Πανιωνίου το... παράκανε. Ενώ πέρασε μία φορά τον Χιώτη, επιχείρησε να το ξανακάνει, με αποτέλεσμα στο τέλος να χάσει τη μπάλα και να χαθεί μια μοναδική ευκαιρία για το 1-1. Το πλήρωσε έτσι η ομάδα της Νέας Σμύρνης, όταν στο 33' ο Ρομάνο με συρτό σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-0 για τον Απόλλωνα.  

Στο δεύτερο μέρος ο Πανιώνιος έχασε καλή ευκαιρία στο 56'. Ο Μπεν έκανε πλασέ μέσα από την περιοχή, απέκρουσε ο Χιώτης, ο μεσοεπιθετικός από τις Κομόρες πήρε το ριμπάουντ, αλλά αστόχησε. Η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς μείωσε σε 2-1 στο 69'. Ο Ανσαριφάρντ κατόρθωσε να περάσει τον Γεωργακόπουλο και να ευστοχήσει. Στο 79ο λεπτό ο Σιώπης έκανε σουτ από μακρινή απόσταση, αλλά ο Γεωργακόπουλος αυτή τη φορά κατάφερε να μπλοκάρει. Δεν άλλαξε κάτι στα επόμενα λεπτά και ο Απόλλων νίκησε 2-1.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Β. Μιλόγεβιτς): Θεοδωρόπουλος, Β. Βλάχος, Ρισβάνης (79' Πατσατζόγλου), Οικονόμου, Τασουλής, Σιώπης, Κόρμπος, Μασούρας, Μπεν, Μασούντ, Ανσαριφάρντ. Έπαιξαν και οι: Ολαϊτάν, Αντωνιάδης, Αργυρόπουλος, Κρητικός, Καθάριος, Πινιώτης, Γκιοατά.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Δ. Σπανός): Χιώτης (60' Χιώτης), Βαλεριάνος, Πάνος, Δεληζήσης (84' Αλιατίδης), Ντάσιος, Κονέ, Πουρτουλίδης, Σιατραβάνης, Ρομάνο, Κάσσος (38' λ. τρ. Στεργίδης), Περογαμβράκης (66' Τσιάρας). Έπαιξαν και οι: Διαμαντόπουλος, Ρουμπουλάκου, Τσιάρας, Καλλέργης, Γκούφα

Last modified onΚυριακή, 21 Αύγουστος 2016 20:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep