Ατυχία με Κάσσο

Διπλό ρινικό κάταγμα υπέστη ο Πασχάλης Κάσσος, με τον Απόλλωνα να αναζητά… ωτορινολαρυγγολόγο

Ένα απρόοπτο με τον Πασχάλη Κάσσο τάραξε την ηρεμία της προετοιμασίας του Απόλλωνα Σμύρνης στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας. Στην απογευματινή προπόνηση της Τετάρτης (3/8), ο Κάσσος συγκρούστηκε με τον Δεληζήση σε μια διεκδίκηση μπάλας, με τον πρώην παίκτη του Ηρακλή να τραυματίζεται στη μύτη. Συγκεκριμένα, υπέστη διπλό ρινικό κάταγμα.

Στη συνέχεια ξεκίνησε ένας αγώνας δρόμου, καθώς ο 24χρονος μέσος διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Νάουσας, το οποίο δεν διέθετε τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή ειδικό χειρουργό Ωτορινολαρυγγολόγο. Υποβλήθηκε σε ακτινολογικό έλεγχο και ακολούθως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Βέροιας όπου όμως και εκεί δεν υπήρχε τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή ειδικός χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος.

Τελικά, οι άνθρωποι του Απόλλωνα απευθύνθηκαν από ιδιώτη γιατρό, ο οποίος εξέτασε τον Κάσσο και προχώρησε σε χειρουργική ανάταξη και ευθιασμό της μύτης. Του τοποθετήθηκε ειδικός νάρθηκας και επέστρεψε στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσα. Ο νεαρός μέσος θα απουσιάσει από τις προπονήσεις των επόμενων ημερών ενώ την προσεχή Δευτέρα (8/8) θα υποβληθεί σε νεότερες εξετάσεις.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep