Στη Νάουσα ο Απόλλων

Ξεκινά από την Παρασκευή (29/7) το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Απόλλωνα στα 3-5 Πηγάδια

Για τα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας αναχώρησε το πρωί της Παρασκευής (29/7) η αποστολή του Απόλλωνα Σμύρνης. Μετά από δέκα μέρες προπονήσεων σε Νέα Λιόσια και Βάρη, οι «κυανόλευκοι» μεταβαίνουν στο προπονητικό κέντρο στη Νάουσα, για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους. Το θετικό για τον Δημήτρη Σπανό είναι πως το ρόστερ έχει ήδη ολοκληρωθεί και έχει όλο το υλικό στη διάθεσή του για να «χτίσει» τον νέο Απόλλωνα.

Ο μόνος παίκτης που δεν έχει αρχίσει προπονήσεις ακόμα είναι ο Ντιέγκο Ρομάνο, ο οποίος θα μπει από το Σάββατο σε φουλ ρυθμούς. Στην αποστολή συμμετέχουν συνολικά 27 παίκτες, συμπεριλαμβανομένων δύο νεαρών. Μέχρι τις 14 Αυγούστου που θα μείνει ο Απόλλων στη Νάουσα, θα δώσει τρία φιλικά παιχνίδια, με Βέροια, Αγροτικό Αστέρα και Αιγινιακό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας συνεχίζεται από σήμερα η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα Σμύρνης.

Η αποστολή της ομάδας μας θα παραμείνει στο όρος Βέρμιο έως τις 14 Αυγούστου 2016. Στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα έχουν προγραμματιστεί τρεις φιλικοί αγώνες. Η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει στις 31 Ιουλίου, στη Βέροια την ομώνυμη ομάδα, στις 7 Αυγούστου, στη Νάουσα τον Αγροτικό Αστέρα και στις 14 Αυγούστου τον Αιγινιακό σε γήπεδο, το οποίο θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες.

Ο προπονητής του Απόλλωνα, Δημήτρης Σπανός έχει στη διάθεσή του 27 ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τους: Αλιατίδη, Αλμπάνη, Βαλεριάνο, Βάντερσον, Γεωργακόπουλο, Γκούφα, Δεληζήση, Διαμαντόπουλο, Καλλέργη, Κάσσο, Κονέ, Κύργια, Μαυρίδη, Ντάσιο, Πάνο, Πασάι, Περογαμβράκη, Πουρτουλίδη, Ρομάνο, Ρουμπουλάκου, Σιατραβάνη, Στεργίδη, Τρίγκα, Τσιάρα, Χιώτη, Καμαρινόπουλο και Ζαφειράκη. (ΣΗΜ: Ο Αλέξανδρος Ζαφειράκης αγωνίστηκε πέρυσι με τη μορφή δανεισμού στην Πεύκη και ο Λάμπρος Καμαρινόπουλος στην ομάδα Νέων (Κ-19) του Απόλλωνα Σμύρνης).

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep