Απόλλων... χωρίς συμφωνία

O Ερασιτέχνης και η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης δεν συμφώνησαν για το γηπεδικό.

Συνάντηση με θέμα τη χρήση της Ριζούπολης έγινε την Τετάρτη (20/07) το βράδυ στην αίθουσα τροπαίων του Απόλλωνα. Η ΠΑΕ και ο Ερασιτέχνης προσπάθησαν να βρουν λύση, όμως αυτό δεν έγινε. Μάλιστα, δεν έλειψαν οι εντάσεις στις διαπραγματεύσεις που κράτησαν περίπου 2,5 ώρες και οι οποίες αφορούσαν στο τελευταίο - σύμφωνα με την ΠΑΕ - ραντεβού για το ζήτημα.

Το «παρών» έδωσαν από πλευράς ΠΑΕ ο Έκτορας Μονεμβασιώτης και ο εκπρόσωπος της χορηγού εταιρείας, Παναγιώτης Μονεμβασιώτης, ο πρόεδρος του ΓΣ, Παναγιώτης Καταβέλος, οι Δημήτρης Αθανασέκος, Aριστείδης Καμάρας, ο πρόεδρος των παλαιμάχων, Βασίλης Μαστρακούλης, εκπρόσωποι της «Αναγέννησης» και οπαδοί.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν μεταφερθεί, ο Ερασιτέχνης πρότεινε στο τέλος της κουβέντας να αναλάβει τις εργασίες στον αγωνιστικό χώρο και παράλληλα να φιλοξενεί τις ακαδημίες, κάτι που η ΠΑΕ δεν θεωρεί εφικτό, αφού τονίστηκε ότι ο χλοοτάπητας θα καταστραφεί. Μάλιστα, από την τελευταία προκύπτει κλίμα ρήξης, αν και υπάρχει ένα μικρό παράθυρο συμφωνίας.

Ο ΓΣ Απόλλων Σμύρνης ανέφερε σχετικά σε ανακοίνωση που εξέδωσε:

«Ο Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ενημερώνει τους φιλάθλους, ότι από τη σημερινή συνάντηση με την ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ δεν προέκυψε τελική λύση για τη χρήση του « Γ. ΚΑΜΑΡΑΣ» παρά το γεγονός ότι τα στοιχεία που παρατέθηκαν από τον Γ.Σ. είναι απολύτως ακριβή. Πιστεύουμε όμως ότι παρά τις όποιες διαφωνίες, είναι δυνατή η επίτευξη συμφωνίας για το καλό της ομάδας μας και του ΑΠΟΛΛΩΝΑ.

Οι συναντήσεις θα συνεχιστούν μέχρι να βρεθεί η βέλτιστη λύση. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους που παρέστησαν στη συνάντηση και για την άψογη συμπεριφορά που επέδειξαν».

Last modified onΠέμπτη, 21 Ιούλιος 2016 15:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep