Γεμάτο ρόστερ στην «πρώτη»

Με 24 παίκτες ξεκινά το απόγευμα (18:30) η προετοιμασία του Απόλλωνα Σμύρνης

Η προετοιμασία του Απόλλωνα Σμύρνης ξεκινά σήμερα στις 18:30 στο γήπεδο του Ακράτητου «Γιάννης Παθιακάκης», με τον Δημήτρη Σπανό να έχει σχεδόν όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» έχει σχεδόν ολοκληρώσει τις μεταγραφές της και ο έμπειρος τεχνικός θα μπορέσει να «χτίσει» τη νέα ομάδα, έχοντας διαθέσιμο όλο το υλικό.

Από την περσινή σεζόν συνεχίζουν οι Πασάι, Μαυρίδης, Καλλέργης, Στεργίδης, Αλμπάνης, Κύργιας, Βάντερσον, Κονέ, Δεληζήσης, Πάνος , ενώ αποκτήθηκαν οι Χιώτης, Κάσσος, Ντάσιος, Ρομάνο, Βαλεριάνος, Σιατραβάνης, Τρίγκας, Γκούφας, Διαμαντόπουλος, Αλιατίδης, Τσιάρας, Ρουμπουλάκου, Περογαμβράκης, Πουρτουλίδης.

Εντός της εβδομάδας αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του τερματοφύλακα Γιώργου Γεωργακόπουλου, αλλά και η ανανέωση με τον Πάολο Φαρινόλα.

Παράλληλα, όπως είχε γίνει γνωστό εδώ και καιρό, μέρος στην προετοιμασία του Απόλλωνα θα πάρουν και τρεις νεαροί άσοι, που αγωνίζονταν φέτος στην Πεύκη. Ο λόγος για τους 20χρονους Αλέξανδρο Ζαφειράκη, Σπύρο Βλάχο και Παύλο Κουτούζη, με τον Δημήτρη Σπανό να αποφασίσει αν θα τους προωθήσει στην πρώτη ομάδα.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep