Τιμά τον Κούκλα η «Αναγέννηση»

Εκδήλωση στη μνήμη του Ζίγκμουντ Κούκλα διοργανώνει το Σωματείο Φίλων & Φιλάθλων Απόλλωνα Σμύρνης «Αναγέννηση».

Την Κυριακή (12/6, 18:00) η «Αναγέννηση» σε μια ειδική εκδήλωση στο «Γεώργιος Καμάρας» θα τιμήσει τη μνήμη του τερματοφύλακα Ζίγκμουντ Κούκλα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν λίγο καιρό. Μάλιστα, τιμητική πλακέτα για τον Πολωνό γκολκίπερ θα παραλάβει ο Τόμας Μαλύσεκ, Α’ Σύμβουλος Πρεσβείας της Πολωνίας στην Ελλάδα. Η «Αναγέννηση» καλεί στην εκδήλωση όλους τους θεσμικούς φορείς του Απόλλωνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το Σωματείο Φίλων & Φιλάθλων Απόλλωνα Σμύρνης «Αναγέννηση», τιμά τη μνήμη του Αξέχαστου Ζίγκμουντ Κούκλα, με ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Ιουνίου και ώρα 18:00 στο «Γεώργιος Καμάρας».

Με μεγάλη μας χαρά την τιμητική πλακέτα για τον «γίγαντα» που αγαπήθηκε όσο ελάχιστοι από τους οπαδούς της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» θα παραλάβει, κατόπιν πρόσκλησης μας, ο κ. Tomasz Malyszek (Τόμας Μαλύσεκ) – Α’ Σύμβουλος Πρεσβείας της Πολωνίας στην Ελλάδα.

Επιλέξαμε τη συγκεκριμένη μέρα που ταυτόχρονα θα διεξάγουμε το 8ο Τουρνουά των Απολλωνιστών ώστε να δώσουμε την ευκαιρία σε όλους όσους τους οπαδούς και τους φίλους του Απόλλωνα να παραβρίσκονται σε αυτή την εκδήλωση.

Στο πλαίσιο αυτό απευθύνουμε κάλεσμα σε όλους τους θεσμικούς φορείς του Απόλλωνα να συμμετέχουν στην εκδήλωση τιμής.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep