«Χάσιμο ο Απόλλων»

Ο Γιώργος Βαζάκας μίλησε για το... χειρότερο πρωτάθλημα και την ελπίδα της 3ης θέσης.

Χάσιμο από τις αποχωρήσεις είχε ο Απόλλων Σμύρνης όπως υποστήριξε ο Γιώργος Βαζάκας. Ο τεχνικός της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» ανέφερε μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανσερραϊκό:

«Έκλεισε μια χρονιά για τον Απόλλωνα με νίκη. Θεωρώ ότι όταν κερδίζεις σε μία έδρα και μια ομάδα ιστορική όπως ο Πανσερραϊκός, αποκτά μεγαλύτερη αξία. Δεν θα μπω στη διαδικασία να πω αν ο αντίπαλος είχε κερδίσει εδώ και πολύ καιρό την παραμονή στην κατηγορία και είχε εκπληρώσει τον στόχο. Ήταν μεγάλη νίκη. Για τις έξι αγωνιστικές που είμαι εδώ, γιατί ήρθα σε μία ιστορική και μεγάλη ομάδα, προσπάθησα να κάνω το απόλυτο.

Η παρουσία ήταν καλή. Εκτός από το ματς με την Παναχαϊκή που δεν κερδίσαμε παρά τις πολλές ευκαιρίες, η παρουσία του Απόλλωνα με τη δική μου, του Δημητρίου και του Κακαργιά ήταν πολύ καλή. Πέρα από τον στόχο για την άνοδο βρήκα μια ομάδα με πολύ καλά παιδιά, με τρομερή οργάνωση. Όπως λειτουργεί και όπως κινείται με αυτή τη διοίκηση αδίκησε τον εαυτό του, αλλά δεν μπορώ να μην ευχαριστήσω και να συγχαρώ τους παίκτες μου. Τις έξι αγωνιστικές που είμαστε μαζί έδειξαν χαρακτήρα, σοβαρό πρόσωπο.

Ευχαριστώ τον Πέτρο Δημητρίου, τον Κακαργιά... Είχαμε ένα καλό τιμ και αυτό θεωρώ ότι είχε θετική επίδραση στην ομάδα την οποία βρήκαμε με πολλά προβλήματα αγωνιστικά. Οι παίκτες ανταποκρίθηκαν και σήμερα έδειξε ότι είναι μια ομάδα που δικαιούνταν να ανέβει Α' Εθνική.

Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Μαθαίνεις από τα λάθη. Μια ομάδα μεγάλη όπως είναι ο Απόλλων, με τέτοια διοίκηση χωρίς κανένα οικονομικό πρόβλημα, δικαιούται να βγει Α' Εθνική. Εκκρεμεί μια έφεση για μας, για τους έξι βαθμούς. Αν τους κερδίσουμε να πάμε στην 3η θέση και από εκεί και πέρα να διεκδικήσει την άνοδο μ' αυτά που δημιουργούνται στο ποδόσφαιρο».

Για το πρωτάθλημα είπε:
«Πίστευα ότι κάθε χρόνο είναι και καλύτερα. Φέτος ήταν χειρότερο από το περσινό. Πέρυσι ήταν δύο όμιλοι, βγήκαν δύο ομάδες, έδειξαν και η ΑΕΚ και ο Ηρακλής ότι ήταν πολύ καλές ομάδες. Αυτές που έρχονται από κάτω θα μπορούσαν να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο στη Super League. Φέτος ήταν τραγικό. Αποχωρήσεις, άλλες τις κρατούσαν με το ζόρι για να μην αποχωρήσουν και νομίζω ότι το μεγαλύτερο χάσιμο το είχε ο Απόλλων, γιατί δεν είχε οικονομικό πρόβλημα.

Εύχομαι του χρόνου να είναι καλύτερο. Αυτοί που ασχολούνται με τη διοργανώση να βρουν τα προβλήματα και να μην επιτρέψουν ομάδες που έχουν τεράστια προβλήματα - γιατί είναι εξευτελισμός - να πάρουν μέρος. Θα δείτε ότι θα έχουμε πολύ καυτό καλοκαίρι».

Για τον Πανσερραϊκό:
«Είναι η πρώτη φορά που κερδίζω εδώ. Είναι μια ομάδα που δεν έτυχε να δουλέψω. Την έχω σε εκτίμηση. Έχει λαό, ιστορία, βάρος και θα βρει τα πατήματα. Είναι ιστορική ομάδα. Θέλω να τον βλέπω πρωταγωνιστή και είναι ομάδες όπως η Δόξα, η Καλαμαριά που αξίζουν να είναι πρωταγωνίστριες.

Last modified onΔευτέρα, 30 Μάιος 2016 00:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep