«Ήταν οφσάιντ»

Παράπονα Βαζάκα για τη διαιτησία, αλλά παραδοχή για την άξια άνοδο της Κέρκυρας.

Ο προπονητής του Απόλλωνα, Γιώργος Βαζάκας εξέφρασε παράπονα για το δεύτερο γκολ της Κέρκυρας και είπε μετά την ήττα (2-0): «Δε θα πω πολλά λόγια. Συγχαρητήρια στην Κέρκυρα και τον Αλέκο Βοσνιάδη. Έδειξε ότι ήταν η πιο σταθερή ομάδα στο πρωτάθλημα και κατέκτησε την άνοδο. Για το παιχνίδι , στενοχωριέμαι που δεν ήταν τηλεοπτικό, σίγουρα μια φάση, δεν θα πω για τις πολλές που έγιναν αμφισβητούμενες, μια φάση στο δεύτερο γκολ που άλλαξε τα πάντα.

Ήταν από θέση οφσάιντ, μετά ήρθε η αποβολή καταλαβαίνετε τι έγινε από μια λανθασμένη υπόδειξη. Και δε θα πω για άλλες υποδείξεις λανθασμένες. Όταν κερδίζει, αυτό που μένει είναι το αποτέλεσμα, γι' αυτό είπα συγχαρητήρια στην Κέρκυρα. Από τους παίκτες μου είμαι πολύ ευχαριστημένος, έδωσαν την ψυχή τους, θέλαν να το κερδίσουν, δεν μπορέσαν. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο».

Και συνέχισε αναφερόμενος στη διαιτησία:
«Δεν μπορεί να είναι κίτρινη κάρτα, που χτύπησε τον Πάνο. Σε πολλές φασεις ήταν ελαστικός στον αντίπαλο, σε μας ήταν διαφορετικά. Ειδικά ο ένας επόπτης έκανε τρομερά πράγματα. Στο α' ημίχρονο έκοψε τρεις φορές με οφσάιντ το Φαρινόλα που δεν ήταν. Άφησε το γκολ το οφσάιντ, που ήταν καθοριστικό για την αποβολή μετά. Αυτά δείχνουν ότι κάπου η διαιτησία ήταν... ταραγμένη. Όχι αυτή που θα έπρεπε να είναι για αυτό το παιχνίδι. Έπαιζαν δύο από τις καλύτερες ομάδες.

Δεν είχαμε πρόβλημα. Οι παίκτες μου έπαιξαν παλικαρίσια. Κλείσαμε τους διαδρόμους, δεν είχαμε πρόβλημα. Δεν κινδυνέψαμε και αν κινδυνέψαμε στο πρώτο ημίχρονο, αυτό έγινε μόνο από στημένες φάσεις. Δεν μας δημιούργησε προϋποθέσεις η Κέρκυρα. Αντίθετα μας έκοψε τρεις φορές εμάς, που βγαίναμε για γκολ… Αυτό που έγινε με την Κέρκυρα, θα μπορούσαμε να είμαστε εμείς.

Και στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχαμε πρόβλημα, πήγαινε το παιχνίδι για 0-0. Εκεί πήγαινε, για το ποιος θα βάλει το γκολ. Δεν έγιναν οι φάσεις οι μεγάλες για να πω ότι δικαιούταν κάποιος. Μπήκε ένα γκολ, από αυτά που μπαίνουν μια φορά στα… Ένα λάθος, κακή τοποθέτηση από τον Απόστολίδη. Όμως το δεύτερο γκολ ήταν λάθος υπόδειξη και ήταν το καθοριστικό. Μείναμε και με δέκα παίκτες, αλλά προσπάθησαν…».

Ο Ξενοφών Πάνος είπε:
«Σήμερα ήρθαμε να παίξουμε ένα ντέρμπι κατά την άποψη μου οι δύο καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Νομίζω καταφέραμε σε μεγάλο βαθμό όσα μας είπε ο προπονητής μας, όλη την εβδομάδα. Δυστυχώς όλοι παλεύουμε για ένα στόχο και είμαστε δυσαρεστημένοι και εγώ και όλοι οι συμπαίκτες μου, θέλουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο, γιατί δεν έχουμε την ίδια αντιμετώπιση. Είναι κρίμα να γίνεται αυτό… Έχουν μείνει τρία ματς, πρέπει να τα κερδίσουμε για να είμαστε καλά με τον εαυτό μας».

Πηγή: corfusports.com

Last modified onΤρίτη, 10 Μάιος 2016 02:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep