Αποστολή με... Γκότοβο

Ο Γιώργος Δεληζήσης αποκλείστηκε από την αποστολή του Απόλλωνα και στις επιλογές του Μπάμπη Τεννέ μπήκε ο Βαγγέλης Γκότοβος.

Με προβλήματα απουσιών στην άμυνα και τη μεσαία γραμμή θα παραταχθεί ο Απόλλων Σμύρνης στο παιχνίδι του Σαββάτου (11/03, 18:00 ΟΤΕ) απέναντι στον Παναιγιάλειο. Οι «κυανόλευκοι» καλούνται να δείξουν ότι διαχειρίστηκαν σωστά την πρώτη εκτός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα απέναντι στην ΑΕΛ και να επιστρέψουν στις επιτυχίες απέναντι σε έναν αντίπαλο που τον γνωρίζουν καλά.

Ο στόπερ Γιώργος Δεληζήσης θα λείψει για πρώτη φορά από ματς της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» λόγω τραυματισμού και έτσι ο Μπάμπης Τεννές συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Βαγγέλη Γκότοβο. Εκτός βρίσκεται ακόμα ο τιμωρημένος Φατιόν, ο Κονέ που, επίσης, είναι τιμωρημένος βάσει όσων γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα με την ΑΕΛ, αλλά και ο γκολκίπερ, Δημήτρης Ταΐρης στη θέση του οποίου κλήθηκε ο Πασάι.

Στην αποστολή δεν βρίσκονται ακόμα οι Μαυρίδης, Λαγός, Πολίτης, Λίτσης, Καλλέργης, Κρητικός και Αλμπάνης. Για πρώτη φορά, πάντως, συμπεριλήφθηκε στο πλάνο του Τεννέ ο νεοαποκτηθείς Μπουτζίκος.

H αποστολή αποτελείται από τους: Αποστολίδη, Πασάι, Πάνο, Κύργια, Μπουτζίκο, Πιπίνη, Αρναούτογλου, Μπουντόπουλο, Ψιάνο, Παρπέξ, Σουνά, Φομίν, Ρουσάκη, Βάντερσον, Φαρινόλα, Στεργίδη, Τζιώρα, Γκότοβο και Καμαρά.

Last modified onΠέμπτη, 10 Μάρτιος 2016 19:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep