Ανακοίνωσε Καμαρά ο Απόλλων

Και επισήμως παίκτης του Απόλλωνα Σμύρνης είναι ο Ανρί Καμαρά.

Στο δυναμικό του Απόλλωνα Σμύρνης ανήκει και επισήμως ο Ανρί Καμαρά. Ο Σενεγαλέζος επιθετικός υπέγραψε για έξι μήνες στην «Ελαφρά Ταξιαρχία», με την οποία θα επιδιώξει να κατακτήσει την άνοδο στη Super League. Ο Αφρικανός ζήτησε να μείνει ελεύθερος από τον Παναιτωλικό, προκειμένου να έχει στους «κυανόλευκους» περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνή επιθετικού Henri Camara. Γεννημένος στις 10 Μαΐου 1977, στη Σενεγάλη, έχει αγωνιστεί σε Στρασμπούργκ, Ξαμάξ, Γκρασχόπερς, Σεντάν, Γουλβς, Σέλτικ, Σαουθάμπτον, Γουΐγκαν, Γουέστ Χαμ, Στόουκ Σίτι, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Ατρόμητο, Παναιτωλικό, Καλλονή και Λαμία. Έχει φορέσει 99 φορές τη φανέλα της Εθνικής Σενεγάλης.

Παράλληλα, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους 25 φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο της Καρδίτσας και υπό καταρρακτώδη βροχή για 2,5 ώρες βοήθησαν την ομάδα μας με την κόσμια συμπεριφορά τους». Ο Απόλλων την προσεχή αγωνιστική αντιμετωπίζει το Σάββατο (23/1) τα Τρίκαλα και ο Πιπίνης, που έχει κάνει ράμματα μετά τον τραυματισμό του στην Καρδίτσα, ελπίζει να προλάβει να δώσει το παρών.

Last modified onΤρίτη, 19 Ιανουάριος 2016 16:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep