Καμαρά ο Απόλλων

Ο Σενεγαλέζος επιθετικός έμεινε ελεύθερος από τον Παναιτωλικό και πάει Απόλλωνα.

Επιστρέφει στη Football League ο Ανρί Καμαρά. Ο 38χρονος στράικερ δέχτηκε πρόταση από τον Απόλλωνα Σμύρνης, την οποία έκανε αποδεκτή. Για αυτό ζήτησε να μείνει ελεύθερος από τον Παναιτωλικό, στην προσπάθειά του να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής και να κληθεί εκ νέου στην Εθνική του ομάδα.

Ο Αφρικανός ανέφερε μετά το «διαζύγιο» με την ομάδα του Αγρινίου: «Ζήτησα από τον πρόεδρο να μείνω ελεύθερος και τον ευχαριστώ που με κατανόηση το δέχτηκε. Όπως γνωρίζετε επιθυμία μου από το καλοκαίρι που επέστεψα, ήταν να βοηθήσω τον Παναιτωλικό και να διεκδικήσω την ευκαιρία να αγωνιστώ ξανά στην Εθνική Σενεγάλης, για να συμπληρώσω 100 συμμετοχές. Έχοντας πρόταση από τον Απόλλωνα Σμύρνης, πιστεύω ότι θα μου δοθεί εκεί η δυνατότητα να αγωνιστώ περισσότερο και να διεκδικήσω τον προσωπικό μου στόχο».

Ο αειθαλής στράικερ έχει παίξει στη Football League τη σεζόν 2012-2013 με τον Παναιτωλικό, αλλά και το δεύτερο μισό της σεζόν 2014-2015 με τη Λαμία. Εφέτος με τους Αγρινιώτες στη Super League έπαιξε σε επτά αγώνες. Σημειώνεται ότι ο τεχνικός του Απόλλωνα, Μπάμπης Τεννές, έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Αφρικανό στον Παναιτωλικό.

Last modified onΔευτέρα, 18 Ιανουάριος 2016 13:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep