«Πιστεύαμε στις δυνάμεις μας»

Τα καλά αποτελέσματα φέρνουν ευφορία σημείωσε μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού Βόλου, ο Γιώργος Κόλτσης συνεργάτης του Τεννέ στον Απόλλωνα Σμύρνης

Μοιράζοντας συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές κι εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την εμφάνιση και τη νίκη του Απόλλωνα Σμύρνης, ο Γιώργος Κόλτσης, επεσήμανε πως τα καλά αποτελέσματα φέρνου ευφορία.

Ο συνεργάτης του Μπάμπη Τεννέ στον πάγκο της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», αντικαθιστώντας τον στη συνέντευξη Τύπου ύστερα από τη νίκη με 2-1 επί του Ολυμπιακού Βόλου, τόνισε: «Είχαμε σήμερα να αντιμετωπίσουμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα σε μια πάρα πολύ δύσκολη έδρα. Είχαμε προετοιμαστεί όμως όλη την εβδομάδα και πιστεύαμε στις δυνάμεις μας, ότι μπορούσαμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Κι έτσι έγινε. Συγχαρητήρια για την ομάδα. Κατά διαστήματα παίξαμε και καλό ποδόσφαιρο. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια και για την νίκη που πετύχανε. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου και στον Σούλη Παπαδόπουλο. Όταν έρχονται τα θετικά αποτελέσματα υπάρχει ευφορία σε όλους στην ομάδα».

Πηγή: magnesiasports.gr

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep