«Μακάρι να ρίχνουμε τριάρες»

Ο Μπάμπης Τεννές δικαιολόγησε την πτώση του Απόλλωνα μετά το 70'.

Για τις παγίδες που έκρυβε ο αγώνας με τον Πανελευσινιακό και την... αναμενόμενη πτώση στην απόδοση της ομάδας του μίλησε ο Μπάμπης Τεννές έπειτα από τη νίκη (3-1) του Απόλλωνα. Αναλυτικά ανέφερε:

«Ένα περίεργο παιχνίδι. Δυστυχώς όταν είσαι φαβορί και όλοι περιμένουν από εσένα εύκολα και πολλά γκολ το μυαλό κάπου ξεφεύγει. Σημασία έχει ότι κερδίσαμε. Βάλαμε τρεις ακόμα βαθμούς στο ενεργητικό μας, έστω και αν αυτή η νίκη ήρθε μέσα από άγχος. Με τους τραυματισμούς που έχουμε η ομάδα ανακατεύτηκε. Πολλά παιδιά έπαιξαν σε νέες θέσεις και ο διαιτητής δεν άφηνε να εξελιχθεί το παιχνίδι με καλό ρυθμό. Υπήρξαν διακοπές, έπεφταν κάτω και το ματς θα πήγαινε περισσότερο στη δύναμη και τη μονομαχία. Έδωσα συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Δεν ήμασταν όπως στο προηγούμενο ματς, αλλά τέλος καλό όλα καλά. Είπα ότι τα ματς αυτά κρύβουν παγίδες και δυσκολίες».

Για την κακή απόδοση από το 70' και μετά, είπε:

«Κάποιοι παράγοντες επηρεάζουν την ψυχολογία. Εμείς επηρεαστήκαμε μετά το 2-1. Στη μοναδική φάση και από ασίστ δικού μας παίκτη δεχτήκαμε γκολ. Έχουμε αλλάξει τον τρόπο προπόνησης και εβδομάδα με την εβδομάδα περιμένω ότι τα παιδιά θα ανταποκριθούν καλύτερα».

Για το γεγονός ότι όποτε η Ελευσίνα επισκεφτόταν την εστία του Απόλλωνα, έκανε και ευκαιρία, τόνισε:

«Αν στατιστικά δούμε τα όλων των αγωνιστικών θα δείτε ότι η δική μας ομάδα πηγαίνει μια χαρά αμυντικά. Σήμερα σε πολλές θέσεις έπαιξαν παιδιά που δεν είχαν αγωνιστεί ξανά. Ο Φατιόν στόπερ, ο Ψιάνος αριστερό μπακ... Δύο από τους τέσσερις της άμυνας έπαιζαν πρώτη φορά εκεί. Αυτό σίγουρα είναι ένα πρόβλημα. Η φιλοσοφία μας είναι όταν αμυνόμαστε να βοηθά όλη η ομάδα και όταν κάνουμε επίθεση να βοηθούν και οι αμυντικοί».

Για την απόδοση του Βάντερσον:

«Δεν μου αρέσει να ξεχωρίζω παίκτες. Για να πετύχει κάποιος πρέπει όλοι να δουλέψουν. Μακάρι κάθε Κυριακή να σημειώνει κάποιος δύο γκολ. Ο Βάντερσον έχει ποιότητα όπως και τα άλλα παιδιά. Μακάρι να πηγαίνει έτσι κάθε Κυριακή».

Για τα έξι γκολ στα δύο τελευταία ματς:

«Χωρίς να αποτελεί μομφή από την πρώτη μέρα προσπαθούμε να αλλάξουμε την επιθετική μας τακτική. Να έχουμε διαφορετικό στυλ, με εναλλαγή θέσεων και να δημιουργούμε χώρους. Σε αρκετά διαστήματα κάνουμε φάσεις και παίζουμε με τη μπάλα κάτω, ενώ έχουμε διάφορες συνεργασίες. Δεν βρισκόμαστε και στο καλύτερο σημείο. Θέλει δουλειά και αυτό το στοιχείο θα το βελτιώσουμε. Μακάρι να ρίχνουμε τριάρες σε κάθε ματς, αλλά δεν θα είναι πάντα έτσι.

Επειδή γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Ριζούπολη ξέρω ότι ο φίλαθλος δεν θέλει τη νίκη με 1-0, αλλά κάτι παραπάνω. Θα το κάνουμε, δεν ξέρω αν θα το πετύχουμε, αλλά θα το προσπαθήσουμε».

Απόδοση: flnews.gr

Last modified onΚυριακή, 15 Νοέμβριος 2015 20:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep