«Γελάμε με το επεισόδιο»

Ο Αλέκος Βοσνιάδης και ο Κόστα Βιάνα Βάντερσον ξεκαθάρισαν την υπόθεση του επεισοδίου που ...έγινε μεταξύ τους. Ο Αλέκος Βοσνιάδης και ο Κόστα Βιάνα Βάντερσον ξεκαθάρισαν την υπόθεση του επεισοδίου που ...έγινε μεταξύ τους.

Βάντερσον και Βοσνιάδης μίλησαν στη συνέντευξη Τύπου για το υποτιθέμενο μεταξύ τους επεισόδιο.

Ο διάλογος ανάμεσα στον προπονητή του Απόλλωνα Σμύρνης και τον επιθετικό της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» για το επεισόδιο που γράφτηκε πως είχαν μεταξύ τους.

ΒΟΣΝΙΑΔΗΣ: «Αν υπήρχε τεράστιο πρόβλημα με τον Βάντερσον δεν θα ήταν στην αποστολή. Υπήρχε στο παιχνίδι του Βόλου μια φάση που έγινε με συμπαίκτη του. Δεν συζητήθηκε ποτέ στον Βόλο, ήρθαμε μετά στην Αθήνα και ανακοινώθηκε για μια αντιδικία που είχαν».

ΒΑΝΤΕΡΣΟΝ: «Γυρίσαμε μετά από το ρεπό που μας είχε δώσει ο προπονητής, είδαμε αυτό που γράφτηκε και γελούσαμε μαζί με τον κόουτς. Δεν έχει γίνει τίποτε με τον κύριο Βοσνιάδη, ίσα, ίσα με βοηθάει, μου φωνάζει συνέχεια για το τι πρέπει να κάνω, τι να διορθώσω και να είμαι πιο καλός στο γήπεδο. Αυτά δεν ξέρω ποιος τα βγάζει».

ΒΟΣΝΙΑΔΗΣ: «Να πω τώρα πως ήταν μια φάση που μπήκε κάποιος μπροστά και εκτέλεσε ένα στημένο. Αυτό γίνεται ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές και συνήθως υπάρχουν αντιδράσεις. Τελείωσε αυτό, δεν έχουμε τέτοια προβλήματα. Ο Βάντερσον είναι ένα παίκτης που μας βοηθάει πολύ, γνωρίζουμε την αξία του και όποτε είναι καλός τακτικά θα παίζει».

 

Last modified onΚυριακή, 27 Σεπτέμβριος 2015 20:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep