Στα... μαχαίρια με τον Ερασιτέχνη

Σε ανοιχτή διαμάχη η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης με τον Ερασιτέχνη.

Σε δημόσια και ανοιχτή συζήτηση είχε καλέσει τον Ερασιτέχνη, τους παλαιμάχους και το σωματείο «Αναγέννηση» η διοίκηση της ΠΑΕ Απόλλων, ώστε να τεθούν επί τάπητος όλα όσα αφορούν στη χρήση του γηπέδου της Ριζούπολης. Η «Αναγέννηση», ωστόσο, πήρε θέση και απάντησε αρνητικά στο κάλεσμα της ΠΑΕ, επισημαίνοντας πως «για να λυθεί ένα πρόβλημα χρειάζεται να συζητήσουν οι άμεσα εμπλεκόμενοι τις μεταξύ τους διαφορές. Το πρόβλημα δεν λύνεται από τρίτους και σε καμία περίπτωση δεν λύνεται σε αίθουσες συγκεντρώσεων, αλλά σε αίθουσες συνεδριάσεων».

Η ΠΑΕ πέρασε στην αντεπίθεση ξεκαθαρίζοντας πως η συγκέντρωση ακυρώνεται και πως από εδώ και στο εξής για ό,τι αφορά στην ομάδα θα υπάρχει ενημέρωση «μέσω του γραπτού και ηλεκτρονικού Τύπου, μια πρακτική που μας δίδαξε ο Ερασιτέχνης Απόλλων».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε το σωματείο «Αναγέννηση Απόλλωνος Σμύρνης», μέσω της οποία γίνεται σαφές ότι τα μέλη της δεν επιθυμούν να παραστούν στην συγκέντρωση-συνάντηση, κρίνουμε ότι από τη στιγμή που οι οργανωμένοι φίλαθλοι μας δεν ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για τα διάφορα θέματα-προβλήματα της ΠΑΕ Απόλλων ότι δεν υπάρχει λόγος να πραγματοποιηθεί η συγκέντρωση που είχε προγραμματισθεί για την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου και ώρα 19.00. Ενημερώνουμε λοιπόν και τους απλούς φιλάθλους, τον Σύνδεσμο Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών και τον ΓΣ Απόλλων Σμύρνης ότι στο εξής θα ενημερώνονται για οποιοδήποτε θέμα που αφορά την ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης μέσω του γραπτού και ηλεκτρονικού Τύπου, μια πρακτική που μας δίδαξε ο Ερασιτέχνης Απόλλων».

Last modified onΠέμπτη, 03 Σεπτέμβριος 2015 18:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep