«Σκωτσέζος» ο Φαρία

Ο Πορτογάλος πρώην μέσος του Απόλλωνα Σμύρνης υπέγραψε συμβόλαιο με την Λίβινγκστον

Επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες του flnews.gr που είχε αναφέρει το θέμα στις 16/7, ο Ούγκο Φαρία υπέγραψε τελικά συμβόλαιο με την Λίβινγκστον. Ο Πορτογάλος μέσος ο οποίος στο δεύτερο μισό της σεζόν 2014-15 φόρεσε τη φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης πέρασε με επιτυχία το στάδιο της δοκιμής και ανήκει επίσημα στο ρόστερ της ομάδας ως τον Ιανουάριο του 2016.

«Ο Πορτογάλος μέσος Ούγκο Φαρία ενσωματώθηκε στην ομάδα με συμφωνία που τον θέλει να μένει στο Άλμοντβεϊλ ως τον Ιανουάριο του 2016. Ο 32χρονος μέσος πέρασε το στάδιο της δοκιμής στα Λιοντάρια και εντυπωσίασε τον προπονητή Μαρκ Μπέρτσιλ που τον κράτησε στην ομάδα» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Λίβινγκστον που αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία της Σκωτίας.

Σε δηλώσεις του για τον Φαρία ο Μπέρτσιλ, με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες στο παρελθόν στο Παραλίμνι στην Κύπρο, ανέφερε: «Ο Ούγκο έχει παίξει σε υψηλό επίπεδο στην Πορτογαλία, την Κύπρο και την Ελλάδα κι έχει κατακτήσει ένα τρόπαιο με την Κ20 της Πορτογαλίας. Θα προσθέσει εμπειρία που θα είναι πολύτιμη στο πρωτάθλημα αυτή τη σεζόν».

Last modified onΠέμπτη, 20 Αύγουστος 2015 13:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep