Πρώτα τα ευχάριστα, μετά μεταγραφές

Τις εξελίξεις αναφορικά με την υπόθεση της Κέρκυρας και ποια ομάδα θα πάρει τη θέση της περιμένουν στον Απόλλωνα Σμύρνης προκειμένου να κινηθούν ανάλογα στην αγορά

Ικανοποίηση κι αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις του Απόλλωνα Σμύρνης αναφορικά με την έκβαση της υπόθεση της Κέρκυρας σχετικά με το ποια ομάδα θα πάρει τη θέση της στη Super League. Οι «κυανόλευκοι» συνεχίζουν να βαδίζουν βάσει του πλάνου που έχουν στην εν λόγω δικαστική διαμάχη κι ευελπιστούν πως στο τέλος θα δικαιωθούν. Άλλωστε, όπως υποστηρίζουν οι ιθύνοντες της ομάδας η προκήρυξη του πρωταθλήματος είναι ξεκάθαρη και τα επιχειρήματα είναι με το μέρος τους. Φυσικά η κατάληξη της συγκεκριμένης υπόθεσης θα επηρεάσει άμεσα και το πώς θα κινηθεί από δω και πέρα στον μεταγραφικό τομέα η «Ελαφρά Ταξιαρχία».

Εφόσον λοιπόν όλα κυλήσουν ομαλά για τον Απόλλωνα και βρεθεί στην «μεγάλη» κατηγορία τότε θα γίνουν συμπληρωματικές κινήσεις στα μεταγραφικά προκειμένου η ομάδα να σταθεί επάξια στη Super League. Τέλος, στα αγωνιστικά σε φουλ ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία στην Κλεισούρα, με τον Απόλλωνα να ετοιμάζεται για το δεύτερο φιλικό του με αντίπαλο τον Εορδαϊκό την Κυριακή (9/8) στις 18.15 στην Πτολεμαΐδα. Ωστόσο, δεν αναμένεται καμία νέα προσθήκη στο ρόστερ, όπως είχε γίνει στο φιλικό με την Καλαμαριά που συμμετείχε ο Γκότοβος και στη συνέχεια ανακοινώθηκε.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep