Συνεργασία Απόλλωνα με ΑΟ Πεύκης

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» εκκινεί πρόγραμμα ανάπτυξης συνεργαζόμενη με ερασιτεχνικά σωματεία της Αττικής

Θέλοντας να δημιουργήσει ένα δίκτυο μέσω του οποίου θα γίνει μεθοδικότερη δουλειά στην αναζήτηση «ταλέντων», ο Απόλλων Σμύρνης ξεκινάει συνεργασία με ερασιτεχνικά σωματεία της Αττικής, αρχίζοντας με τον ΑΟ Πεύκης.
Αναλυτικά οι «κυανόλευκοι» ανακοίνωσαν τα εξής: «Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει πρόγραμμα συνεργασίας και ανάπτυξης με ερασιτεχνικά σωματεία στον Νομό Αττικής.

Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης θα παρέχει τεχνογνωσία στα σωματεία αυτά που θα θελήσουν να λειτουργήσουν υπό την καθοδήγηση και τις προδιαγραφές της. Στόχος είναι να δημιουργηθεί ένα δίκτυο μεταξύ του Απόλλωνα και ερασιτεχνικών σωματείων για την αξιοποίηση και παρακολούθηση νέων ποδοσφαιριστών που θα ενταχθούν στην ΠΑΕ Απόλλων.
Σήμερα ανακοινώνουμε το πρώτο σωματείο της νέας αυτής συνεργασίας, τον Αθλητικό Όμιλο Πεύκης, ένα σωματείο που έχει κοινή καταγωγή με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Το πρόγραμμα θα λειτουργεί υπό την εποπτεία και παρακολούθηση του τεχνικού διευθυντή κ. Γ. Τσέλιου, του προπονητή υποδομών κ. Λ. Βελέντζα και την υψηλή εποπτεία του προπονητή της ομάδας κ. Αλ. Βοσνιάδη.
Παράλληλα, εξετάζονται αιτήματα και άλλων ερασιτεχνικών σωματείων για να ενταχθούν στο συγκεκριμένο πρόγραμμα».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep