Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Πλήρωσε την... καψούρα του»!

Ο Κώστας Βελιτζέλος αναφέρθηκε και στην εκτέλεση πέναλτι του Βάντερσον.

Εντολή από τον πάγκο να χτυπήσει το πέναλτι είχε ο Βάντερσον όπως αποκάλυψε ο Κώστας Βελιτζέλος στη συνέντευξη Τύπου. Ο συνεργάτης του Αλέκου Βοσνιάδη στον πάγκο του Απόλλωνα μετά το 1-1 με τον Λεβαδειακό ρωτήθηκε για την άστοχη εκτέλεση του Βραζιλιάνου και απάντησε: «Υπήρχε εντολή από τον πάγκο, γιατί έχει μία μόνιμη καψούρα να εκτελεί πέναλτι. Ελπίζω να πήρε το μάθημά του, γιατί ένα πέναλτι μόνο απλή περίπτωση δεν είναι. Δεν το εκτέλεσε αυθαίρετα».

Για τον αγώνα είπε:

«Ένα ματς - πρόκληση για μας με μία ομάδα που παίζει σε παραπάνω κατηγορία. Ήματαν αρκετά καλοί ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, όπου μπορούσαμε παρά την ισοφάριση να πάρουμε και το προβάδισμα στο σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο δώσαμε χώρο, προκειμένου να χτυπήσουμε στις αντεπιθέσεις. Χάσαμε την ευκαιρία με το πέναλτι να πάρουμε το ματς, δεν τα καταφέραμε, αλλά αυτά συμβαίνουν. Σε γενικές γραμμές το ματς κύλησε όπως θέλαμε.

Τα παιδιά που πήραν ευκαιρίες απέδειξαν ότι ο Απόλλων μπορεί να υπολογίζει σε παραπάνω άτομα από αυτούς που μπορεί κάποιοι να έχουν στο μυαλό τους. Και τα παιδιά που ήρθαν παιχνίδι με παιχνίδι ο καθένας θα μας βοηθήσουν αρκετά για τη δύσκολη συνέχεια. Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο σε όλους.

Παίξαμε το πρώτο ημίχρονο από τα δύο. Λέμε ότι σε κανένα ματς ο Απόλλων δεν θα έχει δευτερεύοντα ρόλο. Έτσι θα κάνουμε και στη Λιβαδειά. Θα πάμε εκρί να δούμε το παιχνίδι με τις συνθήκες του και ανάλογα θα πράξουμε. Ο Απόλλων δεν θα αφήσει κανένα ματς να περάσει έτσι. Και μία πιθανότητα στις εκατό να υπάρχει, θα τις διεκδικήσει.

Μεσολαβεί, όμως ίσως το πιο δύσκολο παιχνίδι του πρωταθλήματος με τον Φωστήρα, μία σκληροτράχηλη ομάδα, η οποία παρά τα προβλήματα πολεμάει πολύ δυνατά. Σε τέτοια παιχνίδια όταν μία ομάδα είναι χαρακτηρισμένη ως φαβορί, τότε υπάρχουν αρκετοί κίνδυνοι. Να προσέξουμε, να είμαστε καλά προετοιμασμένοι, ώστε να πάμε όπως πρέπει στο παιχνίδι».

Last modified onΤετάρτη, 21 Ιανουάριος 2015 23:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep