Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Εσείς είδατε καλύτερα»

Ο Αλέκος Βοσνιάδης δεν τοποθετήθηκε για το πέναλτι της Παναχαϊκής.

Κάντε like στο facebook πατώντας ΕΔΩ

Ακολουθήστε μας στο Twitter πατώντας ΕΔΩ

Για τα νεύρα που έβγαλαν οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα στο ματς με την Παναχαϊκή μίλησε ο Αλέκος Βοσνιάδης μετά την ήττα (1-0) στην Πάτρα. Ωστόσο, δεν πήρε θέση για το πέναλτι που δόθηκε υπέρ των γηπεδούχων. Μεταξύ άλλων τόνισε: «Ήρθαμε να χτυπήσουμε και να κερδίσουμε το παιχνίδι, δεν μείναμε ποτέ πίσω και πιέζαμε. Δημιουργήσαμε προβλήματα, κλέψαμε μπάλες, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Κρίθηκε ένα παιχνίδι από μία φάση για την οποία δεν μπορώ να έχω άποψη, εσείς την είδατε καλύτερα.

Να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια. Είμαστε μία ομάδα που θα βελτιώνεται συνέχεια. Είμαστε μία ομάδα που θα λέει περισσότερα στο γήπεδο παρά έξω και είμαι σίγουρος πως η ομάδα αρχικά θα διεκδικήσει την τριάδα από εκεί και μετά θα διεκδικήσουμε τα πάντα. Αυτή τη στιγμή μπορεί να υπάρχει απόσταση με τις δύο πρώτες ομάδες, αλλά υπάρχει πολύς χρόνος και καλύτερη ομάδα να γίνουμε και καλύτερα αποτελέσματα να φέρουμε με στόχο το καλύτερο πλασάρισμά μας στο τέλος της κανονικής περιόδου. Συγχαρητήρια στην Παναχαϊκή, είναι μία καλή ομάδα με ταλέντο και ενθουσιασμό».

Για τον εκνευρισμό των παικτών του ανέφερε:

«Μας κάνει κακό ο εκνευρισμός και ειδικά όταν ο αντίπαλος είναι μπροστά στο σκορ γιατί έτσι πώς θα αντιδράσεις και πώς θα λειτουργήσεις. Είναι κάτι που το συζητήσαμε στο ημίχρονο, όποια απόφαση κι αν υπάρξει δεν πρέπει να φύγει το μυαλό από το παιχνίδι. Είναι πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε, γιατί θα έρθουν και ανάποδα σφυρίγματα γιατί αν είναι σε κάθε φάση που δεν μας πηγαίνει καλά εμείς να εκνευριζόμαστε και να μένουμε εκτός παιχνιδιού δεν θα έχουμε τύχη. Πιστεύω όμως πως ήταν ένα παιχνίδι ντέρμπι με τον ίδιο στόχο και με τη μία ομάδα να είναι ήδη σε μεγάλη απόσταση, 5 βαθμούς, ήταν φυσιολογικό πως θα φέρει νεύρα. Άνθρωποι είναι και οι παίκτες, αλλά κάποιες αντιδράσεις μας θα πρέπει να είναι πιο συγκεντρωμένες γιατί μας κάνουν κακό γιατί η ομάδα είχε χρόνο».

Last modified onΔευτέρα, 05 Ιανουάριος 2015 01:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep