Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

«Δεν ήρθε και η καταστροφή...»

Ο Νίκος Κωστένογλου μίλησε για γκολ σε κομβικά σημεία του αγώνα.

«Δεν ήρθε και η καταστροφή του κόσμου». Με αυτή την ατάκα ο Νίκος Κωστένογλου ζήτησε να μην ισοπεδώνεται η προσπάθεια των παικτών του έπειτα από την ήττα (2-1) από τον Ηρακλή Ψαχνών. Ο τεχνικός του Απόλλωνα στάθηκε στα γκολ που δέχτηκε η ομάδα του στις αρχές κάθε ημιχρόνου και σημείωσε ότι οι «κυανόλευκοι» δεν υποτίμησαν τον αντίπαλο. Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Δεχτήκαμε δύο γκολ στις αρχές κάθε ημιχρόνου τα οποία καθόρισαν την εξέλιξη του αγώνα. Προηγήθηκε ο αντίπαλος 2-0. Στο πρώτο ημίχρονο δεν κινδυνεύσαμε. Δεχτήκαμε τέρμα από στημένο, είχαμε μία ευκαιρία με τον Κυβελίδη, όμως δεν καταφέραμε να σκοράρουμε.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου δεχτήκαμε και δεύτερο τέρμα. Είχαμε νευρικότητα και δεν ήμασταν ήρεμοι να παίξουμε ορθολογικά και να ισοφαρίσουμε. Κάναμε ευκαιρίες, αλλά αυτές δεν ήταν αρκετές. Πρέπει να αφήσουμε πίσω το παιχνίδι αυτό. Το πρωτάθλημα συνεχίζεται και πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά το δύσκολο ματς που ακολουθεί».

Για το πού κρίθηκε το αποτέλεσμα είπε:

«Ο αντίπαλος σκόραρε σε δύο κομβικά σημεία. Τα γκολ αυτά μας αποσυντόνισαν. Δεν παίξαμε ορθολογικά. Ο Απόλλων θα συνεχίσει με σοβαρότητα και με υψηλούς στόχους. Δεν ήρθε και η καταστροφή του κόσμου. Πρέπει να προβληματιστούμε και ο καθένας να κάνει την αυτοκριτική του. Προχωράμε. Σύντομα να αφήσουμε πίσω αυτή την ήττα, γιατί η καταστροφολογία δεν φέρνει αποτέλεσμα. Μην μηδενίζουμε την προσπάθεια. Ψηλά το κεφάλι και ακόμα περισσότερη δουλειά».

Για το αν υποτίμησε ο Απόλλων τον αντίπαλό του:

«Δεν τον υποτιμήσαμε. Ήθελε πολύ τη νίκη ο αντίπαλος και έπαιξε ψυχωμένα».

Απόδοση: flnews.gr

Last modified onΠαρασκευή, 05 Δεκέμβριος 2014 21:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep