Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Καλύτεροι από ματς σε ματς»

Ο Νίκος Κωστένογλου μιλησε για δύο «κρύα» γκολ που δέχθηκε η ομάδα του και έπρεπε να ψάξει πάλι το ασφαλές προβάδισμα.

Ο τεχνικός του Απόλλωνα, Νίκος Κωστένογλου τόνισε πως έχει μεγαλύτερες απαιτήσεις από τους ποδοσφαιριστές του και ότι η «Ελαφρά Ταξιαρχία» δεν έχει φτάσει στο επίπεδο που επιθυμεί ο ίδιος. Αναλυτικά όσα δήλωσε μετά το ματς με τον Πανηλειακό:

«Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα που είχε σωστό τακτικό προσανατολισμό, προσπάθησε από την αρχή να μας πιέσει και να μας αιφνιδιάσει. Σημειώσαμε τέσσερα γκολ, είχαμε σωστή ανάπτυξη και παίξαμε δημιουργικό ποδόσφαιρο που είναι από τα σημαντικά στοιχεία. Στα αρνητικά είναι πως δεχθήκαμε δύο γκολ που σπάνια μπορείς να τα συναντήσεις σε ένα παιχνίδι, επειδή έγιναν δύο ατομικά λάθη.

Πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση και να προσέξουμε επειδή ένα γκολ μπορεί να σου δημιουργήσει πρόβλημα σε άλλες συνθήκες. Το γκολ που δεχθήκαμε μας δημιούργησε πρόβλημα και ενώ είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που μπορεί να την κερδίσεις πιο εύκολα στον αγωνιστικό χώρο δημιουργήθηκαν προβλήματα και χρειάστηκε να προσπαθήσουμε για να φτάσουμε στο τρίτο γκολ και να αποκτήσουμε πάλι ασφαλές προβάδισμα. Δεν είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα μας, αλλά δεν γίνεται να είσαι απόλυτα έτοιμος μετά από τρία επίσημα παιχνίδια και να φτάσεις στο υψηλό επίπεδο που έχει τη δυνατότητα η ομάδα».

Πότε θα είναι έτοιμος ο Απόλλων;

«Δεν είναι πως δεν είμαστε έτοιμοι. Απλά έχω περισσότερες απαιτήσεις επειδή υπάρχουν ποδοσφαιριστές που μπορούν να παίξουν καλύτερα και να φτάσουν σε πολύ υψηλότερα επίπεδα απόδοσης. Δεχθήκαμε ένα ποδοσφαιρικά κρύο γκολ και οι αντίπαλοι μας πήραν την ψυχολογία».

Last modified onΚυριακή, 26 Οκτώβριος 2014 17:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep