Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Κωστένογλου: «Με πίστη και αυτοθυσία»

Η τοποθέτηση του Νίκου Κωστένογλου για τη νίκη επί του Φωστήρα.

Ο προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης, Νίκος Κωστένογλου δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου για την επικράτηση σε βάρος του Φωστήρα: «Εύχομαι καλή επιτυχία στον Χρήστο (σ.σ. Βαζέχα). Είναι αξιόλογος και καλός προπονητής και η παρουσία του στα γήπεδα επιβάλλεται. Όσο για το ματς, δεν έγιναν ιδιαίτερες ευκαιρίες. Δεν απειληθήκαμε. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε κάποιες φάσεις με τον Ανγκούλο και με τον Κοτσώνη, με τις οποίες θα μπορούσαμε να είχαμε ανοίξει το σκορ.

Στο δεύτερο μέρος δείξαμε ότι θέλαμε πολύ τη νίκη. Ρίσκαρα κι εγώ. Παίξαμε άκρως επιθετικά, αλλά είχαμε δύο διασπάσεις από δεξιά, όπου ο Φωστήρας είχε δύο ευκαιρίες. Με την πίστη και την αυτοθυσία των ποδοσφαιριστών προηγηθήκαμε από ένα στημένο».

Σε ερώτηση για το αν είδε επιθετικό φάουλ στο γκολ είπε: «Ούτε που το σκέφτηκα. Αν είναι στον αέρα, δεν μπορεί να κόψει τη φάση ο διαιτητής. Δεν έχω άποψη». Και συνέχισε λέγοντας: «Θα συνεχίσουμε με σοβαρότητα. Συγχαρητήρια στα παιδιά και στον κόσμο. Οι πρεμιέρες πάντα είναι δύσκολες. Οραματίζομαι έναν Απόλλωνα που θα δημιουργεί περισσότερες ευκαιρίες και θα παίρνει πιο εύκολα τα ματς. Είναι ολοφάνερο ότι το πρωτάθλημα θα ρίναι δύσκολο και ανταγωνιστικό».

Για το ρίσκο που πήρε και αν φοβήθηκε πως μπορεί να το πλήρωνε: «Είναι αποφάσεις που παίρνεις στη ροή. Και με τη 2η και με την 3η αλλαγή θα έλεγα ότι άνοιξα πολύ το ματς. Θέλαμε να περάσουμε στο ματς ό,τι πιο ποιοτικό και επιθετικό είχαμε, ώστε να κάνουμε μία σέντρα, ένα στημένο και να τελειώσουμε το παιχνίδι. Ξέραμε ότι είχαμε πλεονέκτημα στο ύχος. Αυτη η σκέψη έφερε αποτέλεσμα. Πρέπει και να ρισκάρεις».

Τέλος, τόνισε ότι μπορεί η μετάθεση έναρξης του πρωταθλήματος να ευνόησε την ομάδα του, ενώ σε ερώτηση για το ματς που ακολουθεί με την ΑΕΚ, συμπλήρωσε: «Είναι πολύ νωρίς ακόμα να μιλήσουμε γι' αυτό το ματς».

Last modified onΠαρασκευή, 10 Οκτώβριος 2014 23:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep