Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Εξέδρα «Φίλων του παιδιού» και φέτος

H εξέδρα των «Φίλων του παιδιού» θα λειτουργήσει και τη νέα σεζόν στη Ριζούπολη, όπως έκανε γνωστό η διοίκηση του Απόλλωνα Σμύρνης.

Στη σχετική ανακοίνωση της αθηναϊκής ΠΑΕ τονίζεται: "Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει ότι και φέτος θα λειτουργήσει η εξέδρα των «Φίλων του παιδιού». Συγκεκριμένα, παιδιά από το φιλανθρωπικό σωματείο «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» θα μπορούν να παρακολουθούν δωρεάν τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας.

Το φιλανθρωπικό σωματείο "ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ" ιδρύθηκε το 1987 με σκοπό την βοήθεια του παιδιού στην άπορη οικογένεια. Προσφέρει τρόφιμα, ρουχισμό, είδη πρώτης ανάγκης στα νεογνά, πληρωμή λογαριασμών και δίδακτρα. Σε μηνιαία βάση καλύπτει ιατρικά περιστατικά. Λειτουργεί ομάδα στήριξης αγάμων μητέρων.

Στηρίζει ετησίως περίπου 550 παιδιά 300 οικογενειών. Το έτος 2007 το σωματείο ίδρυσε παιδικό σταθμό στο Μεταξουργείο το οποίο φιλοξενεί 30 παιδιά ηλικίας 2 έως 5 ετών. Οι Φίλοι του Παιδιού είναι μη κερδοσκοπικό μη επιδοτούμενο σωματείο και μέλος της Ένωσης Μαζί για το Παιδί. Τα έσοδα του σωματείου προέρχονται από συνδρομές μελών και δωρεές".

Παράλληλα, η ΠΑΕ ενημερώνει τους φιλάθλους που θέλουν να προμηθευτούν εισιτήρια διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο, ότι η διάθεσή τους θα συνεχιστεί και θα ολοκληρωθεί στις 30 Σεπτεμβρίου.

Last modified onΤρίτη, 09 Σεπτέμβριος 2014 14:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep