Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Θέλουμε επιπλέον ενίσχυση»

Ο Νίκος Κωστένογλου δήλωσε ότι ο Απόλλων Σμύρνης χρειάζεται νέες προσθήκες.

Μετά το νικηφόρο φιλικό σε βάρος του Ηρακλή, ο προπονητής της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» είπε: «Νομίζω ότι το σκορ δεν έχει καμία σημασία ούτε για εμένα ούτε για το συνάδελφο του Ηρακλή. Αυτά τα φιλικά είναι για να βγάλει ο κάθε προπονητής πιο ασφαλή συμπεράσματα. Να δει τις αρετές και τις αδυναμίες που έχει η ομάδα του». Για το πρωτάθλημα σχολίασε: «Θα είναι ίσως το καλύτερο πρωτάθλημα που έχει γίνει στη Β’ Εθνική, υπάρχουν πολύ μεγάλες ομάδες και ιστορικές ομάδες. Ο Βόρειος Όμιλος φαίνεται πως είναι λίγο πιο δύσκολος από τον Νότιο, αλλά εκεί υπάρχει η ΑΕΚ, που είναι μια ομάδα που φαίνεται να έχει το προβάδισμα της διεκδίκησης της μίας θέσης εκ των δύο της ανόδου. Από εκεί και πέρα, είναι σημαντικό ότι ο Ηρακλής δείχνει πως είναι μια ομάδα που εξυγιαίνεται σιγά σιγά οικονομικά και παίρνει το δρόμο του και αυτό είναι καλό για το ποδόσφαιρο.
Εμείς, από την άλλη, είμαστε μια νέα ομάδα, ένας νέος επενδυτής - νέος πρόεδρος, ο κύριος Μονεμβασιώτης. Προσπαθούμε να χτίσουμε μια ομάδα από την αρχή και είναι πάρα πολύ δύσκολο. Έχουν μείνει μόνο δύο παίκτες από την προηγούμενη χρονιά και αυτό έχει έναν τεράστιο βαθμό δυσκολίας και για αυτό χρειάζεται υπομονή από την πλευρά μας, να μη μας απογοητεύσουν κάποιες τυχόν αποτυχίες που μπορεί να έρθουν στην αρχή. Σίγουρα είμαστε αισιόδοξοι και θέλουμε να ενισχύσουμε και άλλο την ομάδα μας, αν βρεθούν οι κατάλληλες επιλογές θα το κάνουμε. Απόλλων και Ηρακλής είναι δύο ομάδες που ευελπιστώ να βρεθούν στα πλέι οφ και θα είναι ανταγωνιστικές για το ποια θα πάρει θέση στη Σούπερ Λίγκα.
Και εμείς και ο Ηρακλής και η φιλοσοφία των προπονητών θα έλεγα πως προσπαθούν να χτίσουν επιθέσεις, να πάνε σε οργανωμένη επίθεση. Διαπιστώνω, όμως, άμεσα ότι αυτό σε πολλές περιπτώσεις θα είναι πάρα πολύ δύσκολο. Άρα, λοιπόν, θα πρέπει να εκπαιδευτούμε και σε ένα διαφορετικό τρόπο. Σε εναέριες διεκδικήσεις, σε ομάδες που θα μας περιμένουν στην κόντρα αντεπίθεση, που θα παίζουν με τη δύναμη, με το πάθος. Θα πρέπει να έχουμε και εμείς από την πλευρά μας τις ψυχικές δυνάμεις για να αντιπαρέλθουμε σε αυτές τις δυσκολίες των παιχνιδιών. Άρα μπορεί να έχουμε ως φιλοσοφία να είμαστε μια επιθετική ομάδα, αλλά τα αποτελέσματα είναι αυτά που καθορίζουν την πορεία μιας ομάδας, για αυτό, λοιπόν, πρέπει να προσγειωθούμε σε αυτό το θέμα, να είμαστε προσεκτικοί. Έτσι, πρέπει να βάλουμε και εμείς πάθος και δύναμη σε καθοριστικά σημεία της εξέλιξης του παιχνιδιού».

Last modified onΠέμπτη, 14 Αύγουστος 2014 15:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep