Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Υπέγραψε ο Ενρίκο

Παίκτης του Απόλλωνα Σμύρνης είναι και τυπικά ο Ενρίκο

Παίκτης του Απόλλωνα Σμύρνης είναι και τυπικά ο Ενρίκο Καρντόσο Ναζάρε. Ο 30χρονος μέσος, που είχε βρεθεί και στην πρώτη επίσημη προπόνηση της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», πήρε το «οκ» μετά τις εργομετρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε και θα τίθεται στη διάθεση του προπονητή του, Νίκο Κωστένογλου. Θα πρέπει να σημειώσουμε πως ο Ενρίκο, έχει να αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι τα τελευταία δύο χρόνια, εξαιτίας ενός προβλήματος στην περόνη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει: «Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του 30χρονου ποδοσφαιριστή Ενρίκο Καρντόσο Ναζάρε, ο οποίος αγωνίζεται ως μέσος. Ο Ενρίκο είναι γεννημένος στις 4 Μαΐου 1984 και ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις ακαδημίες της Ατλέτικο Μινέιρο όπου και υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο. Φόρεσε επίσης την φανέλα της Βάσκο ντα Γκάμα και Κορίτιμπα ενώ την περίοδο 2006-2008 αγωνίστηκε στην Τζουργκάρντεν ΙΦ της Σουηδίας».

Στο μεταξύ, για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας που θα διεξαχθεί στο Καρπενήσι, προετοιμάζονται άπαντες στον Απόλλωνα. Στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας θα βρεθούν από το Σάββατο (2/8) και θα παραμείνουν μέχρι τις 14 Αυγούστου.

Last modified onΠαρασκευή, 01 Αύγουστος 2014 15:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep