Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ψάχνεται για... Super League

Οι παίκτες από την Super League είναι πολύ ψηλά στους στόχους της ομάδας του Απόλλωνα Σμύρνης. Οι παίκτες από την Super League είναι πολύ ψηλά στους στόχους της ομάδας του Απόλλωνα Σμύρνης.

Στον Απόλλωνα Σμύρνης αναζητούν την ποιότητα, την ουσία και τον εντυπωσιασμό που δίνουν παίκτες από την Super League. 

Ο Αντρέας Λάζνικ πέρσι σημείωσε 3 γκολ στα 25 ματς που αγωνίστηκε και τα δύο από αυτά ήταν μέσα στην Ριζούπολη επί του Απόλλωνα με τα χρώματα του Πανιωνίου.

Ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που αναζητούν στην Ριζούπολη βρίσκονται και αρκετά ονόματα από την περσινή Super League, με άλλα να έχουν πιθανότητες επιβεβαιώσης και άλλα να υπάρχουν μόνο ως υποψήφιοι στόχοι. Από τον Ιμπαγάσα μέχρι και τον Λάζνικ υπάρχει απόσταση, αλλά και οι δύο αποτελούν κομμάτια του παζλ της μεταγραφολογίας που υπάρχει γύρω από την Ελαφρά Ταξιαρχία. Από εκεί και πέρα ο 31χρονος μέσος Αντρέας Λάζνικ μοιάζει φυσικά πιο εφικτός στόχος για την ομάδα του Απόλλωνα και ίσως αποτελέσει την έκπληξη στην πρώτη προπόνηση της ομάδας που θα διεξαχθεί την Δευτέρα (28/7) στο γήπεδο της Ριζούπολης. Ο Αντρέας Λάζνικ πέρσι σημείωσε 3 γκολ στα 25 ματς που αγωνίστηκε και τα δύο από αυτά ήταν μέσα στην Ριζούπολη επί του Απόλλωνα με τα χρώματα του Πανιωνίου. 

Η επίσημη πρώτη προπόνηση του Απόλλωνα Σμύρνης θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα (28/7) το απόγευμα στις 18:00 στο γήπεδο της Ριζούπολης. Μάλιστα θα είναι ανοιχτή για το κοινό με τους ιθύνοντες να περιμένουν αρκετό κόσμο, ώστε να στηρίξει τους παίκτες του Νίκου Κωστένογλου στην προσπάθεια για επάνοδο στη Σούπερ Λιγκ. Σήμερα, οι ποδοσφαιριστές της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» είχαν την ευκαιρία να πάρουν τις πρώτες τους ανάσες, μετά το ρεπό που τους δόθηκε από το τεχνικό επιτελείο.

Last modified onΚυριακή, 27 Ιούλιος 2014 19:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep