Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Λογικά... Κωστένογλου

Κοντά στην ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Απόλλωνα ο Νίκος Κωστένογλου.

Το όνομά του ήταν το πρώτο που διέρρευσε σχετικά με το τιμόνι του Απόλλωνα. Τελικά, η «Ελαφρά Ταξιαρχία» στράφηκε στον Μπάμπη Τεννέ, οι δύο πλευρές - βάσει των όσων διέρρεαν οι άνθρωποι της ΠΑΕ - είχαν συμφωνήσει, όμως ο έμπειρος τεχνικός προτίμησε την προοπτική της Λαμίας. Το ψάξιμο ξεκίνησε από την αρχή, οι «κυανόλευκοι» έδειχναν μπερδεμένοι σχετικά με το προφίλ τεχνικού που θα επέλεγαν και έπειτα από αρκετές ημέρες... φαίνεται πως κατέληξαν ότι η ιδανική επιλογή θα ήταν ο Νίκος Κωστένογλου.

Αν, λοιπόν, δεν προκύψει ένα ακόμα «ναυάγιο», τότε ο 44χρονος θα αναλάβει τα ηνία, προφανώς έπειτα και από προτροπή των ανθρώπων που εμπιστεύεται και ρωτά πριν πάρει αποφάσεις.

Ο Κωστένογλου ποτέ ξανά στο παρελθόν δεν έχει δουλέψει στη Football League, σε αντίθεση με τη Super League που μετρά 89 παρουσίες, αλλά σε 5 διαφορετικές σεζόν. Δύο οι θητείες του στην ΑΕΚ και από μία σε Αστέρα Τρίπολης, ΑΕΛ και Skoda Ξάνθη. Δύο και οι νίκες του τα δύο τελευταία χρόνια, καθώς στους Ακρίτες είχε απολογισμό 1-3-4 και στην κυπριακή Ανόρθωση 1-2-12.

Last modified onΠέμπτη, 26 Ιούνιος 2014 16:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep