Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Αλλάζει επίπεδο ο Απόλλων»

Ο Αλέκος Βοσνιάδης προανήγγειλε μεταγραφές που θα αλλάξουν επίπεδο στον Απόλλωνα.

Ο τεχνικός της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικό Μετρόπολις» και αναφέρθηκε, τόσο στις κινήσεις που θα κάνουν οι «κυανόλευκοι», όσο και στη μεταγραφή του Μιχάλη Κύργια στον Άρη.

Αναλυτικά δήλωσε:

«Πολύ προσεκτικά κάνουμε τις κινήσεις για να μπορέσει ο Απόλλων να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της Σούπερ Λίγκας. Έχουν συμφωνήσει αρκετά παιδιά, απομένει κάποιοι να μιλήσουν και πιστεύω ότι κι αυτοί θα μείνουν, είμαστε σε καλό δρόμο και οι κινήσεις που θα έρθουν θα κάνουν έναν δυνατό Απόλλωνα. Ο κορμός υπάρχει αυτή τη στιγμή και θα κοιτάξουμε να ενισχύσουμε και με παίκτες που θα έχουν την εμπειρία της Σούπερ Λίγκας. Θα γίνουν κινήσεις που θα αλλάξουν επίπεδο στην ομάδα».

Για τον Μιχάλη Κύργια τόνισε:

«Έχει προοπτική, είναι παίκτης που είναι στο ανέβασμά του. Είναι ταχύς στόπερ, κοντρολαρισμένος, αλτικός, έκανε μια επιλογή ο Άρης που μέσα στα προβλήματά του είναι σωστή. Ο Μιχάλης έχει την εμπειρία, την ταχύτητα και την ικανότητα για να παίξει το ρόλο του στην ενδεκάδα του Άρη. Πιστεύω πως θα διεκδικήσει τη θέση του. Έχει προοπτική και δυνατότητες να διεκδικήσει τη θέση του στο σχήμα χωρίς να ξέρω τις άλλες επιλογές του Άρη».

Για τη διαφορά της περσινής με την ερχόμενη σεζόν, τέλος, σημείωσε:

«Είναι δύο διαφορετικές κατηγορίες, είναι μεγαλύτερη η ποιότητα στην Σούπερ Λιγκ. Ο Απόλλων με τις κινήσεις που θα κάνει πιστεύω θα προσαρμοστεί γρήγορα. Δεν ξέρω πόσο ανταγωνιστικό θα είναι το νέο πρωτάθλημα, αλλά είναι Α? Εθνική και θα υπάρχει το καλύτερο δυνατό. Δεν ξέρω αν οι ομάδες με τα προβλήματα θα είναι κάτω, ίσως αυτό μας βοηθήσει. Θα ετοιμάσουμε μια ομάδα για καλή παρουσία, θα χτίσουμε με ηρεμία την ομάδα της νέας χρονιάς».

Last modified onΤετάρτη, 19 Ιούνιος 2013 18:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep