Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

«Ένα υπέροχο ταξίδι…»

Ο Μιχάλης Κύργιας ευχαρίστησε τους φιλάθλους του Απόλλωνα για τη συμπαράσταση και στη φετινή σεζόν.

Οι «κυανόλευκοι» το απόγευμα της Παρασκευής (31/05) σήκωσαν την κούπα του πρωταθλητή στη Ριζούπολη και λίγες ώρες μετά έδωσαν ραντεβού σε νυχτερινό κέντρο της παραλιακής, όπου γλέντησαν μέχρι πρωίας την άνοδο και την κατάκτηση του τίτλου. Μία ημέρα μετά η ΕΡΑ Σπορ και ο δημοσιογράφος, Βασίλης Μότσης έκαναν αφιέρωμα στον Απόλλωνα Σμύρνη και στον σύνδεσμο φιλάθλων «Αναγέννηση», φιλοξενώντας μέλη του και τον Μιχάλη Κύργια, ο οποίος τους ευχαρίστησε και για το φετινό ταξίδι.

«Η Αναγέννηση είναι μια οικογένεια», δήλωσε μεταξύ άλλων ο αμυντικός του Απόλλωνα και συνέχισε: «Είναι άξιοι συμπαραστάτες όλα αυτά τα χρόνια που είμαι στην ομάδα. Στάθηκαν δίπλα μας σε δύσκολες στιγμές. Ακόμα και έπειτα από αγώνες που υπήρχε δυσαρέσκεια λόγω ηττών ήταν πάντα κοντά μας. Σε καμία περίπτωση δεν μας άφησαν μόνους. Η στήριξή τους ήταν τεράστια και τους ευχαριστούμε εκ μέρους και των συμπαικτών μου».

Για τη φετινή σεζόν είπε: «Ξεκινήσαμε τη χρονιά με μία πολύ καλή πορεία και η ομάδα συμπληρώθηκε προς το τέλος της καλοκαιρινής πορείας. Κανείς δεν περίμενε ότι θα φτάναμε εδώ. Είναι έκπληξη για όλο το ποδόσφαιρο και οι αντικειμενικοί φίλαθλοι χαίρονται για την επιστροφή του Απόλλωνα. Ήταν μία χρονιά με απίστευτες συγκινήσεις. Δείξαμε από την αρχή ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Ήταν από τις ωραιότερες στιγμές που θα μπορούσαμε να χαρίσουμε στον κόσμο του Απόλλωνα».

Για το αν περίμενε ότι ο Απόλλων θα επέστρεφε τόσο γρήγορα στη Super League:

«Όταν πήγα στον Απόλλωνα στη Δ’ Εθνική το είχα στο πίσω μέρος του μυαλού μου σαν όνειρο. Δεν περίμενα ότι θα ανεβαίναμε σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα».

Τέλος, έστειλα μήνυμα στην «Αναγέννηση»:

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους για τη στήριξη. Το ταξίδι είναι υπέροχο και μακάρι να συνεχιστεί».

Last modified onΣάββατο, 01 Ιούνιος 2013 15:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep