Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Όλοι στη φιέστα»

Η «Αναγέννηση Απόλλων Σμύρνης» εξέδωσε ανακοίνωση για την άνοδο και κάλεσε άπαντες στη φιέστα.

Λίγες ημέρες μετά την επιστροφή του Απόλλωνα Σμύρνης στη μεγάλη κατηγορία το ΔΣ του Φιλαθλητικού και Πολιτιστικού Σωματείου
«Αναγέννηση Απόλλων Σμύρνης» εξέδωσε ανακοίνωση και κάλεσε άπαντες στη φιέστα της Παρασκευής (31/05). Αναλυτικά ανέφερε
«Ο θεός ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ έγραψε το καλύτερο σενάριο για την Ελαφρά Ταξιαρχία».

26 Μαΐου του 2005 γεννήθηκε το Σωματείο της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ, στα αποκαΐδια που άφηνε πίσω φεύγοντας ο ακατονόμαστος, από την ένωση των δύο τότε συνδέσμων του ΑΠΟΛΛΩΝΑ τη ΘΥΡΑ 1 και τους BLUE ANGELS. Ο στόχος μας ήταν από φιλόδοξος έως και μη εφικτός για τα τότε δεδομένα, αφού ως κύριος σκοπός τέθηκε η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ του ΑΠΟΛΛΩΝΑ μέσα από την ένωση όλων των υγιών συνιστωσών και φιλάθλων του.

Η συνέχεια υπήρξε εξίσου δύσκολη. Ωστόσο, εμείς δεν λιγοψυχήσαμε. Μπήκαμε μπροστά και στις αρχές του 2007, όταν είχε εγκαταλειφθεί το καράβι συμμετείχαμε ακόμη και στην προσωρινή διοίκηση της ομάδος, την οποία και σώσαμε αγωνιστικά, αλλά υποβιβάστηκε στις αίθουσες των δικαστηρίων.

Το καλοκαίρι το 2008, και ενώ η «Ελαφρά Ταξιαρχία», μόλις την τελευταία αγωνιστική είχε παραμείνει στη Δ’ Εθνική, όλα έδειχναν να τελειώνουν. Όμως, ο Νίκος Καρούλιας έκανε την κίνηση που άλλαξε τη μοίρα του συλλόγου, πείθοντας έναν πραγματικό Απολλωνιστή να αναλάβει τις τύχες του. Ο Σταμάτης Βελλής ήρθε στον Απόλλωνα απλά σαν χορηγός στην αρχή για να βοηθήσει να σταματήσει η κατρακύλα και να σταθεί στα πόδια της η ομάδας μας, σε μια περίοδο που μόνο το όνομα της θύμιζε κάτι από την ένδοξη ιστορία. Η συνέχεια όμως ήταν πραγματικά ονειρική….

Από τότε έγιναν τόσα πολλά που δεν μπορούν να περιγραφούν σε μία ανακοίνωση. Το ταξίδι ξεκίνησε και εμείς ως ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ είμαστε ευτυχείς από την καλή μας μοίρα που μας έλαχε να το ζήσουμε μέρα με τη μέρα του, να είμαστε παρόντες στις καλές, αλλά κυρίως στις κακές του στιγμές.. Μαζί πανηγυρίσαμε την πρώτη άνοδο, από τη Δ’ στη Γ’ Εθνική το 2010, μαζί γιορτάσαμε το Μάη του 2012 την επιστροφή στη Β’ Εθνική. Μαζί αγωνιστήκαμε όμως και να μην τσακίσει το πλοίο στις κακοτοπιές που συνάντησε…

Και τώρα που το ημερολόγιο έδειξε 26 Μαΐου του 2013, δεκατρία χρόνια, ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΤΕΦΘΗΚΕ ΠΑΝΑΞΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ στην Β' Εθνική κερδίζοντας αγωνιστικά και πεντακάθαρα την ΕΠ-ΑΝΟΔΟ του στην Α' Εθνική με οδηγό το Σταμάτη Βελλή.

Το Σωματείο μας εκφράζει δημόσια τα συγχαρητήρια και τα ευχαριστήρια του σε όλους ανεξαίρετα τους συντελεστές της ΕΠ-ΑΝΟΔΟΥ στην Α Εθνική.

Συγκεκριμένα, προς τον Μεγαλομέτοχο – έναν από εμάς Σταμάτη Βελλή και την οικογένειά του , τον Πρόεδρο, τον Αντιπρόεδρο (τον δικό μας Vice), τον Νίκο Καρούλια, τον Τεχνικό Διευθυντή, τον Προπονητή και το team του, τους ανθρώπους που δουλεύοντας σε διάφορα πόστα στην ομάδα και στην ΠΑΕ έδωσαν και αυτοί τον καλύτερο τους εαυτό, από τους "δικούς" μας φροντιστές μέχρι τα παιδιά στα γραφεία και φυσικά προς όλους τους μεγάλους πρωταγωνιστές, τους Ποδοσφαιριστές που συνέθεσαν την φετινή ομάδα όνειρο, η οποία μέσα στα γήπεδα και "πουθενά αλλού" κατέκτησε περήφανα την άνοδο και το πρωτάθλημα. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς!

Επίσης, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα μέλη μας που μας πλαισίωσαν όλα αυτά τα χρόνια αλλά και γενικότερα τους φιλάθλους και τους οπαδούς του ΑΠΟΛΛΩΝΑ για τον πολύχρονο αγώνα τους και την πίστη στο στόχο της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ με την επιστροφή στην μεγάλη κατηγορία.

Τέλος, το Σωματείο μας θέλει να τονίσει ότι η σημερινή άνοδος δεν είναι μόνο μια γιορτή για την οικογένεια του ΑΠΟΛΛΩΝΑ, αλλά και μια ευχή για το σύνολο του Ελληνικού ποδοσφαίρου, που κακοποιείται τόσα χρόνια, για να βρει τελικά κάθε ομάδα μακριά από συγχωνεύσεις και ΑΦΜ ένα ηγέτη αντάξιο της ιστορίας της που να πρεσβεύει την καθαρότητα του αθλήματος.

ΘΕΕ, ΑΠΟΛΛΩΝΑ, ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΣΟΥ ΘΕΣΗ.. ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!

ΥΓ Καλούμε όλους τους φίλους του ΑΠΟΛΛΩΝΑ να συμμετάσχουν στην γιορτή της απονομής του Κυπέλλου Πρωταθλήματος της Football League 2012 - 2013 που θα γίνει στο γήπεδο μας “Γ. Καμάρας” την Παρασκευή 31 Μαΐου 2013, ώρα 19.00.

Το Δ.Σ. του Φιλαθλητικού & Πολιτιστικού Σωματείου
«Αναγέννηση Απόλλων Σμύρνης».

Last modified onΤετάρτη, 29 Μάιος 2013 18:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep