Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Βελλής: «Κανένα πέναλτι»!

Προς τιμήν του ο Σταμάτης Βελλής δήλωσε ότι το πέναλτι που κέρδισε ο Απόλλων ήταν... ανύπαρκτο.

Ο μεγαλομέτοχος της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» στην καθιερωμένη του δήλωση μετά από κάθε ματς εμφανίστηκε απογοητευμένος από την απόδοση των «κυανόλευκων» στο αθηναϊκό ντέρμπι με την Καλλιθέα και σημείωσε ότι το πέναλτι που κέρδισε ο Απόλλων απλά... δεν ήταν. Φυσικά, δεν παρέλειψε να τονίσει ότι... απέτυχε στην επιχείρηση - αφύπνισης της ομάδας του.

Αναλυτικά δήλωσε:

«Προσπάθησα να αφυπνίσω την ομάδα, παίκτες και προπονητές, όλη την εβδομάδα. Απέτυχα. Τέτοια συνολικά τραγική εμφάνιση (και τονίζω, εμφάνιση, όχι αποτέλεσμα) δεν θυμάμαι πότε είχα ξαναδεί. Με γύρισε ξανά στον Γενάρη. Η μπάλα (όχι οι παίκτες μας) μπήκε για πρώτη φορά στη περιοχή της Καλλιθέας μετά το 15'!

Και κάτι άλλο: Έχω αναφερθεί σε τουλάχιστον 3 ή 4 περιπτώσεις πεντακάθαρων πέναλτι που δεν μας δόθηκαν σε αυτό το πρωτάθλημα.
Σήμερα θα πω ότι αυτό που μας δόθηκε δεν ήταν. Τουλάχιστον εγώ δε θα το έδινα με τίποτα. Βέβαια δεν καταλαβαίνω γιατί μετά από αυτό ο διαιτητής μας έπαιξε 90-10. Αυτό είναι δική του υπόθεση.

Αφού δεν τα κατάφερα εγώ, ας χρησιμεύσει τουλάχιστον αυτή η εμφάνιση σαν ξυπνητήρι προς όλους για τους υπόλοιπους αγώνες. Τίποτα δεν έχει κριθεί αλλά δυστυχώς αισθάνομαι πολύ μόνος όταν το λέω και το πιστεύω αυτό.

Συγχαρητήρια στη Καλλιθέα. Παρότι σήμερα είδαμε έναν πολύ κακό αγώνα, η Καλλιθέα άξιζε τη νίκη. Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ προς τους οπαδούς μας που και σε αυτό τον αγώνα ήσαν εκεί και συμπεριφέρθηκαν άψογα όπως πάντα».

Last modified onΚυριακή, 21 Απρίλιος 2013 13:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep