Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Βελλής: «Ντου σε εκκλησία»

Επίθεση στην Αστυνομία και στον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Δένδια, από τον Σταμάτη Βελλή.

Βέλη κατά της Ελληνικής Αστυνομίας έριξε ο μεγαλομέτοχος του Απόλλωνα, Σταμάτης Βελλής, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Sentra 103,3. Επίθεση και στον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Δένδια. Αφορμή στάθηκαν φυσικά όσα συνέβησαν μετά το παιχνίδι της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» με την ΑΕΛ.

Ο Βελλής είπε αρχικά: «Στη Ριζούπολη έγινε κάτι πρωτοφανές, είχαν αποχωρήσει οι ομάδες και καμιά 50άρια φίλοι της ομάδας, γυναίκες, παιδιά και νέοι μέχρι 25 ετών περίμεναν έξω από την κεντρική θύρα του γηπέδου, εκεί δέχθηκαν επίθεση από τετραπλάσια αστυνομική δύναμη, να φανταστείτε και εγώ γλίτωσα τις γκλομπιές με προσποιήσεις. Από μπροστά μου μέσα στο μπαρ του γηπέδου πέρασαν τουλάχιστον δυο άτομα με σπασμένα κεφάλια, ενώ προσήχθησαν βιαίως από την Αστυνομία αρκετά άτομα, τα οποία και εγώ δεν ξέρω που θα τα πάνε. Και αυτή τη στιγμή σας διαβεβαιώ πως άκουσα σε ασύρματο αστυνομικού να λέγεται πως κανείς από τις δυνάμεις δεν θα φύγει από το γήπεδο, αν δεν συλληφθούν άλλα δέκα άτομα».

Συνέχισε ο Βελλής λέγοντας: «Ρώταγα να μάθω ποιος είναι ο διοικητής των αστυνομικών δυνάμεων για να υποβάλω μήνυση και ο ένας με έστελνε στον άλλο, σας λέω, πραγματικά, έχουν λάβει εντολή να συλλάβουν άλλους δέκα». Κατήγγειλε ακόμα ότι ενώ η Αστυνομία όφειλε να βγάλει από το γήπεδο τους φίλους της ΑΕΛ, που είχαν φθάσει οργανωμένα στη Ριζούπολη, δεν το έκανε: «Καταγγέλλω την Αστυνομία και όσους δεν μου έδωσαν τα στοιχεία του διοικητή, είναι ντροπή αυτό το πράγμα για τον Υπουργό μας, Νίκο Δένδια, στον οποίο θα στείλω τούρτα με ένα κεράκι για να δει τι Αστυνομία έφερε και δημιούργησε που πρέπει να συλλάβει 15 άτομα και να του πω πως δεν κάνεις ντου σε μία εκκλησία και πιάνεις τον παπά. Τα γεγονότα της Ριζούπολης είναι ένα αίσχος που πρέπει να λουστεί ο Υπουργός, Νίκος Δένδιας».

Οι σκληρές εκφράσεις του Βελλή ολοκληρώθηκαν με τα εξής λόγια: «Πραγματικά αναρωτιέμαι αν στους αστυνομικούς δίνουν καμία ουσία από αυτές, τις οποίες καλούνται να πιάσουν ή οι αστυνομικοί έχουν οικογενειακά προβλήματα. Ηταν αδιανόητο το μένος τους. Είμαι σοκαρισμένος, νιώθω ντροπή που είμαι άνθρωπος του ποδοσφαίρου και Έλληνας. Εχω δει πέντε άτομα από απλά έως βαριά τραυματισμένοι. Πλέον, φοβάμαι ότι κάθε φορά που έρχεται η αστυνομία στο γήπεδο, έχει δημιουργηθεί μία τέτοια εχθρότητα, που θα έχουμε επεισόδια».

Last modified onΤρίτη, 16 Απρίλιος 2013 01:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep