Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Δεν θέλει να την... πατήσει

Ο Απόλλων είναι ξεκάθαρα το φαβορί απέναντι στον Βύζαντα αλλά προσέχει για να... έχει.

Οι σπουδαίες εκτός έδρας νίκες που έχει κάνει ο Απόλλων Σμύρνης στα τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος τον έχουν οδηγήσει στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα. Ο προπονητής Αλέκος Βοσνιάδης έχει επισημάνει στους ποδοσφαιριστές του ότι αγώνες σαν και αυτόν που ακολουθεί, με τον Βύζαντα, χρειάζονται την ίδια σοβαρότητα για να μην έρθει το στραβοπάτημα και γκρεμιστεί ό,τι έχει χτιστεί με κόπο.

Οι άνθρωποι της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» δηλώνουν ότι το ματς με τους Μεγαρείς το βλέπουν σαν ντέρμπι και δεν ξεχνούν ότι αυτή η ομάδα λίγο έλειψε να φύγει με τον βαθμό από το Παγκρήτιο στην αναμέτρηση με τον Εργοτέλη. Υπενθυμίζεται ότι οι Χατζηζήσης, Τσεμπερίδης και Τσιλιγκίρης είναι νοκ άουτ λόγω τιμωριών, ο Ντιαλό λόγω τραυματισμού, ενώ ο Μπάρκογλου είναι καλύτερα και στη διάθεση του προπονητή του.
Στο μεταξύ, η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία συνεχάρη την μπασκετική ομάδα: «Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης συγχαίρει την ομάδα μπάσκετ του Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης, η οποία εξασφάλισε την άνοδο στην Α' ΕΣΚΑ! Χάρη στη σκληρή δουλειά που γίνεται από τη διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και τους καλαθοσφαιριστές, τα τελευταία χρόνια στην ομάδα σας, καταφέρατε να πετύχετε μια ακόμα επιτυχία και να δώσετε χαρά σε όλα τα μέλη της οικογένειας του Απόλλωνα Σμύρνης».

Last modified onΠαρασκευή, 05 Απρίλιος 2013 17:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep