Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Άνοιγμα στη νεολαία ο Απόλλων

Δωρεάν τα μαθητικά εισιτήρια σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια του Απόλλωνα Σμύρνης.

Την πιο κρίσιμη καμπή του διανύει το πρωτάθλημα, πόσω μάλλον για την «Ελαφρά Ταξιαρχία», η οποία καλείται να μείνει μέχρι το φινάλε σε τροχιά απευθείας ανόδου. Στην προσπάθεια αυτή χρειάζεται ακόμα πιο μαζική συμπαράσταση των φιλάθλων, γι’ αυτό την Τρίτη (02/04) ανακοίνωσε ότι τα μαθητικά εισιτήρια θα είναι δωρεάν σε όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια στη Ριζούπολη.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Το πρωτάθλημα της Football League μπήκε στην τελική ευθεία του και μαζί η προσπάθεια του Απόλλωνα Σμύρνης να υλοποιήσει τον στόχο του. Έναν στόχο που για την επίτευξή του είναι απαραίτητη η συνδρομή όλων. Η στήριξη των φιλάθλων, που μέχρι τώρα έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στις επιτυχίες της ομάδας, είναι απαραίτητη και στους αγώνες που απομένουν, αρχής γενομένης από αυτόν της ερχόμενης Κυριακής με αντίπαλο τον Βύζαντα Μεγάρων (16.00).

Εν όψει της συγκεκριμένης αναμέτρησης, η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ενημερώνει:

Tα μαθητικά εισιτήρια με τιμή πώλησης 1 ευρώ θα διατίθενται δωρεάν. Το ίδιο θα συμβεί και σε όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας έως τη λήξη του πρωταθλήματος.

Κανονικά θα διατεθούν τα στρατιωτικά και φοιτητικά εισιτήρια (2 ευρώ).

Η είσοδος για τους αθλητές των Ακαδημιών θα γίνεται από τη Θύρα 2.

Η είσοδος για τους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας και των υπολοίπων εισιτηρίων (10 ευρώ) θα γίνεται από την Θύρα Ε (κεντρική).

Η είσοδος για τους φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας θα γίνεται από την Θύρα 6 (10 ευρώ). Για τους φίλους του Βύζαντα Μεγάρων θα λειτουργεί εκδοτήριο έξω από τη Θύρα 7.

Για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, η είσοδος θα γίνεται από τη Θύρα 9».

Last modified onΤρίτη, 02 Απρίλιος 2013 14:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep