Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ούτε που το ονειρευόμασταν»

Ο Σταμάτης Βελλής θεωρεί σίγουρη την απευθείας άνοδο αν αξιοποιηθεί και η έδρα του Απόλλωνα.

Ο μεγαλομέτοχος της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» στην καθιερωμένη δήλωσή του μετά τη νίκη (3-1) απέναντι στην Καβάλα δήλωσε: «Πήραμε άλλους 3 βαθμούς και μάλιστα σε μία έδρα που πολύ λίγοι το έχουν κατορθώσει τελευταία. Άξιον σημασίας είναι ότι αυτό είναι το τρίτο συνεχόμενο τρίποντό μας εκτός έδρας! Πολλά συγχαρητήρια και πάλι στους παίκτες μας και το προπονητικό μας team, τα αξίζουν.

Αν αξιοποιήσουμε και την έδρα μας αντίστοιχα τότε σίγουρα θα έχουμε καταφέρει τον στόχο μας στο τέλος. Έναν στόχο, που αξίζει να θυμηθούν κάποιοι που κάνουν κριτική και γκρινιάζουν εκ του ασφαλούς, ούτε καν τον ονειρευόμασταν στην αρχή του πρωταθλήματος.

Επαναλαμβάνω ότι για μένα δεν λέει τίποτα το ότι είμαστε πάλι πρώτοι όπως δεν έλεγε τίποτα το ότι ήμασταν δεύτεροι η τρίτοι. Αυτό στο οποίο προσηλωνόμαστε είναι στο που θα είμαστε μετά την 42 αγωνιστική και το μόνο που μπορούμε να πούμε αυτή τη στιγμή είναι ότι είμαστε σαφώς εντός στόχων.

Την Κυριακή παίζουμε ένα παιχνίδι στην έδρα μας. Δε θα είναι καθόλου εύκολο. Αλλά εμείς εδώ που είμαστε πλέον σκοπεύουμε μόνο στους τρεις βαθμούς σε αυτό το παιχνίδι και εύκολα η δύσκολα πιστεύω ότι θα τους πάρουμε».

Last modified onΔευτέρα, 01 Απρίλιος 2013 02:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep