Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Ενωμένοι θα πετύχουμε»

Ο Αλέκος Βοσνιάδης τόνισε πως ήταν λογικό η ομάδα να αντιδράσει μετά τα τελευταία αποτελέσματα της. Ο Αλέκος Βοσνιάδης τόνισε πως ήταν λογικό η ομάδα να αντιδράσει μετά τα τελευταία αποτελέσματα της.

Ο Αλέκος Βοσνιάδης είπε πως ο Απόλλων ήταν φυσιολογικό να αντιδράσει και πως αν υπάρχει ηρεμία θα πετύχει τους στόχους της.

«Ξέραμε πως έπρεπε να ξεκινήσουμε δυνατά και να μην χάσουμε πάλι ημίχρονο, όπως στα προηγούμενα παιχνίδια. Δείξαμε διάθεση και αυτοπεποίθηση στο ξεκίνημα και ευτυχήσαμε να σημειώσουμε δύο τέρματα. Μετά ήταν λογικό να βγει και να πιέσει ο Εργοτέλης».

Το πάθος που έβγαλαν οι ποδοσφαιριστές του από την έναρξη της αναμέτρησης ήταν καταλυτικό για τη νίκη σύμφωνα με τον τεχνικό του Απόλλωνα, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα θέλει ηρεμία και αφού δεν έχει προβλήματα, αλλά τα δημιουργεί μόνη της.

«Μια σπουδαία νίκη απέναντι στην πιο σταθερή ομάδα του πρωταθλήματος με βάση τα αποτελέσματα της. Μια πολύ ποιοτική ομάδα, με έμπειρους και νεαρούς παίκτες που μπορούν να δώσουν πράγματα. Ξέραμε πως έπρεπε να ξεκινήσουμε δυνατά και να μην χάσουμε πάλι ημίχρονο, όπως στα προηγούμενα παιχνίδια. Δείξαμε διάθεση και αυτοπεποίθηση στο ξεκίνημα και ευτυχήσαμε να σημειώσουμε δύο τέρματα. Μετά ήταν λογικό να βγει και να πιέσει ο Εργοτέλης. Εμείς προσπαθήσαμε να κρατήσουμε μακριά από την εστία μας τους αντιπάλους μας. Δυστυχώς δεχθήκαμε ένα γκολ γρήγορα, το οποίο μας άγχωσε. Από εκεί και μετά έπρεπε να αμυνθούμε καλά και να ψάξουμε να βρούμε και φάσεις στην κόντρα. Ευτυχήσαμε να κερδίσουμε το ντέρμπι, συνεχίζουμε ήρεμα, όπως ξεκινήσαμε στην ομάδα, με τα αποδυτήρια και τους γύρω μας. Πιστεύουμε πολύ στην ομάδα, θεωρούμε πως όταν είναι ήρεμη μπορεί να κάνει αποτελέσματα. Δεν θα χάσουμε το δρόμο μας, κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο που μας στήριξε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, τον θέλουμε δίπλα μας. Πιστεύω πως όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πράγματα και μετά από χρόνια να φέρουμε τον Απόλλωνα εκεί που του αξίζει. Δεν θα χάσουμε το δρόμο μας, κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι. Πιστεύω πως όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πράγματα και μετά από χρόνια να φέρουμε τον Απόλλωνα εκεί που του αξίζει. Είναι μια ομάδα που δεν έχει προβλήματα, αλλά τα δημιουργεί η ίδια» Είναι μια ομάδα που δεν έχει προβλήματα, αλλά τα δημιουργεί η ίδια».

Τι άλλαξε και η ομάδα έδειξε διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με τα τελευταία ματς;

«Είναι κάτι που το συζητήσαμε αρκετά τον τελευταίο καιρό. Ξέραμε ότι θα υπήρχε αντίδραση της ομάδας. Πιστεύω πως τα παιδιά είχαν την αυτοπεποίθηση, ξεκίνησαν όπως έπρεπε το παιχνίδι. Μην ξεχνάμε πως στην αρχή της σεζόν δεν περίμενε κανείς ο Απόλλων να κάνει τέτοια πορεία. Βρισκόμαστε σταθερά στις πρώτες θέσεις και είναι πολύ σημαντικό να βγάζουμε και την εικόνα της θέσης αυτής στο γήπεδο. Η συγκέντρωση και η διάθεση των παιδιών έφερε την αλλαγή».

στην αρχή της σεζόν δεν περίμενε κανείς ο Απόλλων να κάνει τέτοια πορεία. Βρισκόμαστε σταθερά στις πρώτες θέσεις και είναι πολύ σημαντικό να βγάζουμε και την εικόνα της θέσης αυτής στο γήπεδο.

Η χρησιμοποίηση του Καμαρά σε ρόλο επιτελικού χαφ γιατί έγινε;

«Γνωρίζαμε ότι ο Γκαντιάγκα είναι σημαντικός ποδοσφαιριστής για τον Εργοτέλη γιατί μεταφέρει την μπάλα από τους κεντρικούς αμυντικούς μπροστά. Προσπαθήσαμε να κόψουμε με τον Καμαρά τον Γκαντιάγκα, ρισκάραμε λίγο σε αυτό, αλλά μας βγήκε. Προσπαθήσαμε να χαλάσουμε το παιχνίδι του Εργοτέλη. Πέρα από τον Ρομάνο που είναι σημαντικός παίκτης και είναι απίστευτο πως παίζει σε αυτό το πρωτάθλημα, υπάρχει και ο Γκατιάγκα που μαζεύει τις πρώτες μπαλιές από πίσω και προωθεί το παιχνίδι».

Media

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep