Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Βοσνιάδης: «Όπως πρέπει...»

Ο Απόλλων Σμύρνης είναι έτοιμος για το ντέρμπι με τον Εργοτέλη, όπως δήλωσε ο Αλέκος Βοσνιάδης.

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» δεν κατάφερε να βγει νικήτρια από το εντός έδρας ντέρμπι με τη Νίκη Βόλου (1-1), όμως οι «κυανόλευκοι» δηλώνουν πλέον αποφασισμένοι και έτοιμοι να μην στραβοπατήσουν τη Δευτέρα (04/03) απέναντι στον Εργοτέλη. Όπως σημείωσε και ο Βοσνιάδης στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ, ο Απόλλων ξέρει τι πρέπει να κάνει για να φτάσει στην επικράτηση.

Αναλυτικά ο προπονητής των «κυανόλευκων» δήλωσε:

«Είναι ένα ντέρμπι στην έδρα μας ανάμεσα σε δύο ομάδες, οι οποίες από την αρχή του πρωταθλήματος είναι ψηλά στην βαθμολογία», δήλωσε ο προπονητής της ομάδας μας και πρόσθεσε: «Χωρίς να αγχωθούμε πρέπει να κερδίσουμε το παιχνίδι. Για να τα καταφέρουμε πρέπει να δείξουμε την απαιτούμενη αποφασιστικότητα. Τα ντέρμπι χρειάζονται και το ανάλογο πάθος.

Είμαστε σε καλή κατάσταση, έχουμε αυτοπεποίθηση, έχουμε δουλέψει γι' αυτό το ματς και είμαστε αποφασισμένοι να παίξουμε όπως πρέπει για να φτάσουμε στη νίκη και να συνεχίσουμε ήρεμα την προσπάθειά μας στο πρωτάθλημα. Ο κόσμος είναι σίγουρο ότι θα είναι και πάλι δίπλα μας. Θα κάνουμε αυτό που πρέπει για να κερδίσουμε το παιχνίδι και να ικανοποιήσουμε τους φιλάθλους μας».

Last modified onΣάββατο, 02 Μάρτιος 2013 17:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep