Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Οφσάιντ του Πανθρακικού»

Η τοποθέτηση του Σταμάτη Βελλή για το ματς του Απόλλωνα με τον Πανθρακικό.

Μετά την ισοπαλία (1-1) του Απόλλωνα με τον Πανθρακικό στο Κύπελλο ο ιδιοκτήτης της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», Σταμάτης Βελλής χαρακτήρισε δίκαιο το αποτέλεσμα, αλλά τόνισε ότι το γκολ των Ακριτών ήταν οφσάιντ.

Αναλυτικά ο Βελλής δήλωσε:

Συγχαρητήρια στους παίκτες μας, τα κατάφεραν καλύτερα από κάθε προσδοκία. Για να είμαστε σωστοί πρέπει να πω ότι η ισοπαλία είναι δίκαιο αποτέλεσμα όμως η διαιτησία έκανε σοβαρό σφάλμα που διαμόρφωσε το αποτέλεσμα, καθώς στη φάση του φάουλ από το οποίο προήλθε το γκολ της ισοφάρισης ο σκόρερ είναι πεντακάθαρα offside. Φαίνεται πεντακάθαρα στο video που έχω. Δεν καταλογίζω πρόθεση στον επόπτη, για να μην παρεξηγηθώ. Είναι όμως πίκρα να ισοφαρίζεσαι στο 90' με γκολ offside.

Το Κύπελλο είναι πολυτέλεια για μας, έχουμε επικεντρωθεί αποκλειστικά στην άνοδο. Όπως και να έχει όμως, με όποια σύνθεση και αν κατέβουμε στο 2ο παιγνίδι θα παλέψουμε για την πρόκριση και ότι προκύψει. Έχουμε παίκτες μαχητές που παίζουν εξίσου καλά και εντός και εκτός έδρας. Τώρα η προσοχή μας στον αγώνα της Κυριακής που κρύβει πολλές παγίδες».

Last modified onΠέμπτη, 17 Ιανουάριος 2013 02:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep