Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Βελλής: «Ενίσχυση ανόδου»

Ο μεγαλομέτοχος του Απόλλωνα Σμύρνης, Σταμάτης Βελλής ζήτησε προσγείωση και υποσχέθηκε μεταγραφές.

Ο Βελλής στην πρώτη του δήλωση για το 2013 τόνισε ότι πλέον στόχος είναι η άνοδος, αλλά προειδοποίησε ότι για τις δύσκολες στιγμές που είναι πιθανό να έρθουν απαιτείται ενότητα. Φυσικά, δεν παρέλειψε να υποσχεθεί ότι θα γίνουν οι κατάλληλες κινήσεις ενίσχυσης.

Αναλυτικά ο πρόεδρος της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» ανέφερε:

«Επ' ευκαιρία της Πρωτοχρονιάς θα ήθελα πρώτα από όλα να ευχηθώ Καλή Χρονιά, με υγεία και ευτυχία σε όλους!

Η χρονιά αυτή ξεκινάει με την ομάδα μας να βρίσκεται στη πρώτη θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Football League. Καταλαβαίνω και κατανοώ τον ενθουσιασμό και τις προσδοκίες που δημιουργούνται. Όμως έχουμε διανύσει μόλις το ένα τρίτο του πρωταθλήματος. Μπροστά μας έχουμε πάρα πολύ δρόμο και θα είναι εκτός από μακρύς σε διάρκεια και πολύ δύσκολος. Αυτό πρέπει να το κατανοήσουμε όλοι μας, Διοίκηση, παίκτες, προπονητές και οπαδοί. Ας μείνουμε προσγειωμένοι, γιατί ανησυχώ ότι η μεγάλη δημοσιότητα που απέκτησε η ομάδα μας τελευταία μπορεί να μας "πάρει τα μυαλά". Αυτό θα είναι ολέθριο.

Στο πρωτάθλημα συμμετέχουν ομάδες με αξιολογότατο roster και αρκετές από αυτές πρέπει να ομολογήσω ότι θα περίμενα να τις δω αρκετά ψηλότερα στη βαθμολογία. Αυτές οι ομάδες είμαι βέβαιος ότι θα πρωταγωνιστήσουν στη συνέχεια και θα εμφανιστούν πολύ καλύτερες από ότι μέχρι τώρα.

Από πλευράς μας, στόχος μας πλέον είναι η άνοδος στην Superleague. Είτε απευθείας, είτε μέσω των play off. Για αυτό το σκοπό θα ενισχύσουμε την ομάδα μας όσο καλύτερα μπορούμε, με κριτήριο να αποκτήσουμε ένα "πάγκο" αντάξιο σε ποιότητα και αξία με αυτούς που θα αντικαθίστανται. Οι παίκτες μας μέχρι στιγμής τα πάνε υπέροχα. Έχουμε όμως πάρα πολλούς αγώνες, θα υπάρξει κόπωση, τιμωρίες από κάρτες και ίσως απευκταίοι τραυματισμοί. Άρα θέλουμε ένα "βάθος" ισάξιων παικτών, με πείρα από πρωταθλητισμό στη Football League. Οι επιλογές αυτών των παικτών είναι αποκλειστικά θέμα του προπονητή μας και θα πραγματοποιηθούν με την συνεργασία του Τεχνικού μας Διευθυντή.

Από πλευράς μου θα πω ότι θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ, δεδομένων των δυσκολιών της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, για να ικανοποιήσω τις εισηγήσεις του προπονητή μας. Από πλευράς των οπαδών μας το μόνο που ζητώ είναι να στηρίξετε αυτή την ομάδα όπως κάνατε μέχρι σήμερα, χωρίς γκρίνιες και μεμψιμοιρίες. Θα έρθουν και δύσκολες στιγμές, άσκημα αποτελέσματα, ανατροπές στη βαθμολογική μας θέση. Εκεί ακριβώς η ομάδα χρειάζεται την στήριξη, στα δύσκολα, στα ανάποδα. Ελπίζω να την έχει. Αν πορευτούμε όλοι μαζί και κυρίως στις δύσκολες στιγμές, προσωπικά είμαι αισιόδοξος για το αποτέλεσμα».

 


Last modified onΤετάρτη, 02 Ιανουάριος 2013 00:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep