Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Γιορτές…κορυφής»

Σύνθημα πρωταθλήματος χειμώνα από τον Αλέκο Βοσνιάδη στον Απόλλωνα.

Ο τεχνικός της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ για το ντέρμπι της Δευτέρας (17/12) με την Καλλιθέα και έστειλε μήνυμα νίκης, προκειμένου οι «κυανόλευκοι» να κάνουν καλές γιορτές. Αναλυτικά ο Βοσνιάδης ανέφερε:

«Είναι ένα αθηναϊκό ντέρμπι, ανάμεσα σε δύο ομάδες της ίδιας πόλης με τη μια να αδικείται, κατά τη γνώμη μου, από τη θέση της στη βαθμολογία. Η Καλλιθέα είναι ομάδα με πολύ καλή επιθετική λειτουργία, που μέχρι τώρα έχει δεχθεί κάποια γκολ παραπάνω. Με έναν καταξιωμένο προπονητή στον πάγκο είναι δεδομένο ότι αποτελεί εξαιρετικά δύσκολο αντίπαλο για εμάς όμως έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους παίκτες μου και στη δουλειά που κάνουμε καθημερινά.

Παίζουμε εντός έδρας και θέλουμε τη νίκη για να κάνουμε γιορτές στην κορυφή. Για να τα καταφέρουμε θέλουμε τη συμπαράσταση των φιλάθλων μας με τον άψογο τρόπο που το κάνουν σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδι. Με τη βοήθεια του κόσμου και φυσικά αισιοδοξώ ότι θα φτάσουμε στο τρίποντο και θα μείνουμε στην πρώτη θέση, πριν από την περίοδο των... κινήσεων».

Last modified onΠαρασκευή, 14 Δεκέμβριος 2012 20:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep