Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Βοσνιάδης: «Βάθος στο ρόστερ»

Παρά την ήττα από τον ΟΦΗ ο Αλέκος Βοσνιάδης ήταν ικανοποιημένος από την εικόνα του Απόλλωνα.

Ο προπονητής της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους ποδοσφαιριστές του, στάθηκε στη φάση του πέναλτι του ΟΦΗ, ενώ εξήγησε ότι στη ρεβάνς η ομάδα του θα παρουσιαστεί αλλαγμένη προς το καλύτερο.

Ο Μακεδόνας τεχνικός ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου τα εξής: «Ήταν ένα παιχνίδι με ομάδα ανώτερης κατηγορίας. Δώσαμε ευκαιρίες σε παιδιά δικά μας και έμεινα ικανοποιημένος. Δεν ξέρω τι έγινε στο πέναλτι. Οι παίκτες μου λένε ότι δεν υπήρχε επαφή. Δεν μπορέσαμε να γίνουμε απειλητικοί. Παρ’ ότι κλείσαμε τους χώρους. Ο Απόλλωνας έχει βάθος και αυτό είναι το σημαντικό. Εύχομαι στον ΟΦΗ να πετύχει τους στόχους του. Θα δούμε όταν έρθει η ώρα το δεύτερο παιχνίδι. Στη Ριζούπολη θα είμαστε διαφορετικοί. Θα είναι ανοιχτό παιχνίδι. Θα επιδιώξουμε το καλύτερο».

 

Από την πλευρά του ο προπονητής του ΟΦΗ, Νίκος Αναστόπουλος, είπε: «Παίξαμε το πρώτο ημίχρονο και έχουμε ένα 90λεπτο στις 22 του μήνα στην Αθήνα για να τελειώσουμε την υπόθεση πρόκριση. Όπως ξέρετε είναι ένας θεσμός όπου ο ΟΦΗ έχει παράδοση και θα κοιτάξουμε να προχωρήσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Θέλαμε πάρα πολύ τη νίκη. Βέβαια, το σκορ δεν μας έδωσε την δυνατότητα να δούμε και κάποια άλλα παιδιά που να πάρουν χρόνο συμμετοχής και να είναι σε ετοιμότητα. Ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να το δούμε αυτό. Παρ' όλο που πιέσαμε, δεν είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας όπως δεν είχαμε την καλή τελική πάσα. Στο δεύτερο ημίχρονο ανεβήκαμε, είχαμε φάσεις για να γίνει το 2-0 όμως σημασία έχει το 1-0 που θα μας βοηθήσει πάρα πολύ ψυχολογικά. Πάντα μια νίκη σε ωθεί».

Last modified onΤετάρτη, 28 Νοέμβριος 2012 22:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep