Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Διαμάντης: «Χαμηλά το κεφάλι»

Ο μέσος του Απόλλωνα, Δημήτρης Διαμάντης μίλησε για τη φετινή πορεία και το παρατσούκλι…Ντιαμάντι.

Στον ραδιοφωνικό σταθμό Sentra 103.3 φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής των «κυανόλευκων» με αφορμή τη νίκη (1-0) του Απόλλωνα στα Μέγαρα που έφερε την «Ελαφρά Ταξιαρχία» μόνη στο ρετιρέ. Ο 33χρονος μέσος κράτησε χαμηλά τη μπάλα και μίλησε για τις άψογες συνθήκες στη Ριζούπολη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Διαμάντη:

«Κοιτάμε ένα - ένα τα παιχνίδια ξεχωριστά, κρατάμε χαμηλά το κεφάλι, ο στόχος είναι χαμηλά και η άνοδος. Δεν υπάρχουν εύκολα και δύσκολα παιχνίδια. Το καλό για μας είναι πως δεν χάνουμε εύκολα, έχουμε και την ποιότητα να σκοράρουμε».

Σχετικά με το θέμα των οικονομικών: «Ευτυχώς όλα δουλεύουν στην εντέλεια όσον αφορά στο οικονομικό κομμάτι, αυτό είναι καλό μιας και έχει γίνει βιοποριστικό το θέμα στη Football League και την Football League 2». 

Για τους αντιπάλους του Απόλλωνα: «Υπάρχουν 7-8 ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν. Πιστεύω πως η Καλλονή θα ανακάμψει, η Καβάλα αλλά και ο Ηρακλής έχουν επίσης ένα καλό σύνολο».

Για την κατάσταση που επικρατεί στην προηγούμενη ομάδα του, τον Εθνικό Αστέρα: «Ήταν ένα ιστορικό σωματείο και τελικά διαλύθηκε, αυτό τα λέει όλα».

Τέλος, αναφέρθηκε στους οπαδούς: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που συνεχίζει να μας στηρίζει» και αποκάλυψε την πλάκα που του κάνουν οι συμπαίκτες του στα αποδυτήρια: «Με φωνάζουν… Ντιαμάντι, όπως τον παίκτη της Μπολόνια».

Last modified onΔευτέρα, 26 Νοέμβριος 2012 11:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep