Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Βελλής: «Μπράβο στους οπαδούς»

Ο πρόεδρος του Απόλλωνα, Σταμάτης Βελλής είπε τα καλύτερα για τους οπαδούς και έδωσε συγχαρητήρια στον Ηρακλή.

Αναλυτικά το σχόλιο του Βελλή μετά την ισοπαλία (1-1) της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» απέναντι στον «Γηραιό»:

«Σήμερα κάναμε κατά τη γνώμη μου τη χειρότερη φετινή μας εμφάνιση. Και απέναντι μας είδα μία ομάδα που έπαιξε ένα από τα καλύτερα παιγνίδια που έχω δει από αντίπαλο, μαζί με αυτό της Νίκης Βόλου. Κρατάω μόνο το ότι ακόμα και έτσι μπορούσαμε να πάρουμε και την νίκη στο τελευταίο δεκαπεντάλεπτο.

Γίνομαι μονότονος, αλλά θα το επαναλάβω: Σε αυτό το Πρωτάθλημα έχει ήδη αποδειχθεί ότι όλοι μπορούν να κερδίσουν και να χάσουν από όλους. Ούτε πεταξα στα ουράνια μετά τη νίκη στην Κατερίνη, ούτε απογοητεύομαι μετά από αυτή την ισοπαλία στην έδρα μας.

Τα συγχαρητήριά μου στον Ηρακλή για την εμφάνισή του και βεβαίως και στον κο Γιώργο Στράντζαλη, έναν πραγματικό "άνθρωπο του ποδοσφαίρου" με τον οποίον είχα την ευχαρίστηση να συνομιλήσω εκτενώς μετά από τον αγώνα. Δεν μπορώ όμως να μην επισημάνω την 100% αντιαθλητική ενέργεια του παίκτη τους που χτύπησε τελείως εκτός φάσεως με αγκωνιά στο πρόσωπο τον Χατζηζήση και όχι μόνο δεν αποβλήθηκε ως έπρεπε, αλλά οι παίκτες του Ηρακλή συνέχισαν το παιγνίδι και σκόραραν με τον παίκτη μας στο έδαφος. Αυτό δεν αποτελεί καμία δικαιολογία για το γκολ που δεχτήκαμε αλλά δεν τιμούν την κατά τα άλλα συμπαθέστατη ομάδα του Ηρακλή.

Τέλος, να εξάρω πραγματικά την άψογη συμπεριφορά των οπαδών μας και τον εκπληκτικό τρόπο που συνέχισαν να συμπαρίστανται στην ομάδα καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα. Δε νομίζω ότι αυτό μπορείς να το δεις σε πολλά γήπεδα στην Ελλάδα σήμερα. Ειλικρινά, μπράβο τους».

Last modified onΤρίτη, 13 Νοέμβριος 2012 17:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep