Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Βοσνιάδης: «Διπλό σε ιστορική έδρα»

Αν θέλει ο Απόλλων να βρίσκεται ψηλά θα πρέπει να κερδίσει εκτός έδρας, όπως είπε ο Αλέκος Βοσνιάδης.

Ο προπονητής της Ελαφράς Ταξιαρχίας δήλωσε μετά τη νίκη στην Κατερίνη επί του Πιερικού: «Πήραμε ένα σπουδαίο διπλό απέναντι σε μια ιστορική ομάδα και σε μια δύσκολη έδρα, απέναντι σε μια παραδοσιακή ομάδα του χώρου. Μετά το πρώτο 15λεπτο, που δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε πολύ την μπάλα, από το σημείο που το βελτιώσαμε αυτό, θεωρώ ότι είχαμε μια πολύ καλή παρουσία, κάναμε φάσεις, ευτυχήσαμε να προηγηθούμε στο τελευταίο λεπτό του α' ημιχρόνου, που στο ίδιο σημείο γίνεται και η αποβολή του παίκτη.
Στο β' ημίχρονο, προσπαθήσαμε να διαχειριστούμε, αν και η εντολή μας ήταν να πετύχουμε και δεύτερο γκολ, αν μπορούμε, για να μην αγχωθούμε. Ο Πιερικός πίεσε, είμαστε όμως μια ομάδα η οποία μπορεί να αντέχει αυτού του είδους την πίεση. Σε μας υπάρχει μια πικρία γιατί, αν και με παραπάνω παίκτη, αν και βγήκαμε πολλές φορές στην αντίπαλη περιοχή, δεν πετύχαμε γκολ, κάτι το οποίο είναι πολύ σημαντικό και θα πρέπει να βελτιώσουμε, για να παίρνεις τα παιχνίδια και να μην τα φτάνεις μέχρι το τέλος.
Συγχαρητήρια στα παιδιά για το πρώτο διπλό. Οι ομάδες που θέλουν να βρίσκονται στα υψηλά κλιμάκια της βαθμολογίας πρέπει να φέρνουν παιχνίδια και απέξω και να κάνουν διπλά. Αυτό είχαμε ως στόχο και, ευτυχώς, το καταφέραμε. Συνεχίζουμε ήρεμα, για να οδηγηθούμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Εύχομαι στον Πιερικό να πετύχει τους στόχους του».

 

Τους παίκτες του Απόλλωνα εκπροσώπησε ο Ηλίας Τσιλιγκίρης, που είπε: «Είχαμε να αντιμετωπίσουμε να πολύ δυνατό παιχνίδι σε μια δύσκολη έδρα. Τα καταφέραμε και πήραμε το διπλό. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια και στον κόσμο μας για την συμπαράσταση. Τώρα πρέπει να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι...».

 

Last modified onΚυριακή, 04 Νοέμβριος 2012 20:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep