Επιβολή για Κούλπα, Κωστούλα

Το ποσό των 16.300 ευρώ επιδίκασε το Διαιτητικό Δικαστήριο στους πρώην ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα Λάρισας, Κούλπα και Κωστούλα.

Ερήμην της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας εκδικάστηκαν τη Δευτέρα (12/04) τα αιτήματα επιβολής ποινών των Απόστολου Κούλπα, Μάριου Κωστούλα. Τη Δευτέρα (19/04) το Διαιτητικό Δικαστήριο επιδίκασε το ποσό των 7.036 ευρώ και 9.275 ευρώ αντίστοιχα. Αναλυτικά:

«Το Διαιτητικό δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, στην τελευταία του συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Επιβάλλει στην καθ’ ης η αίτηση Π.Α.Ε. Απόλλων Λάρισας, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Μάριου Κωστούλα του Δημητρίου, του ποσού των εννέα χιλιάδων διακοσίων εβδομήντα πέντε ευρώ και ενενήντα επτά λεπτών (9.275,97) ευρώ κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της τελεσίδικης με αριθμό 24/2021 απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Επιβάλλει στην καθ’ ης η αίτηση Π.Α.Ε. Απόλλων Λάρισας, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Αποστόλου Κούλπα του Χρήστου, του ποσού των επτά χιλιάδων τριάντα έξη ευρώ και εβδομήντα έξη λεπτών (7.036,76) ευρώ κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της τελεσίδικης με αριθμό 33/2021 απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας».

Last modified onΔευτέρα, 19 Απρίλιος 2021 17:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep