Θέλει 4-5 εκατ. ο Μαντζανάς

Ο Παναγιώτης Μαντζανάς υποστήριξε ότι το πρεστίζ του Απόλλωνα Λάρισας θα ανέβει στο AEL FC Arena.

Συνέντευξη στο STAR Κεντρικής Ελλάδας έδωσε ο Παναγιώτης Μαντζανάς και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις οικονομικές απαιτήσεις της Super League 2 για την παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Ο παράγοντας του Απόλλωνα Λάρισας χαρακτήρισε ικανοποιητικό ένα ποσό της τάξης των 4-5 εκατ. ευρώ «για να βγουν τα πάγια έξοδα», αν και οι δηλώσεις αυτές έγιναν πριν το ραντεβού ΕΡΤ - διοργανώτριας... Εκτός αυτού έχρισε απόλυτα φαβορί Λεβαδειακό και Χανιά, ενώ στάθηκε και στην Ξάνθη που «κάνει πανάκριβες μεταγραφές» και όρισε στόχο της ομάδας του την 6άδα.

Για την επιλογή του AEL FC Arena ο Μαντζανάς δήλωσε ότι: «Θα μας βοηθήσει να ανεβάσουμε το πρεστίζ. Ο Απόλλων Λάρισας είναι από τις ομάδες που παίζουν το καλύτερο ποδόσφαιρο και ελπίζω ο κόσμος να έρθει και να το απολαύσει».

Όσο για τη μεταγραφή του Βαγγέλη Μόρα, είπε: «Ήθελε να σταματήσει, αλλά μόλις άκουσε το πλάνο τριετίας ανταποκρίθηκε. Όλοι έχουν να κερδίσουν, θα δώσει πολλά κίνητρα στα παιδιά. Η μεταγραφή του είναι μία ιστορική στιγμή για την ομάδα μας».

Last modified onΤρίτη, 29 Σεπτέμβριος 2020 11:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep